用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖方濟各英文小學 面試一問....
go

面試一問.... [複製鏈接]

請問去年面試大約需要幾耐時間?
同埋會用咩形式?係咪真係會有筆試嫁?
有冇人可以分享下?

好擔心唔知要點準備.......
   0    0    0    0

分組(十幾人一組)面試大約1小時,
面試形式是筆試(mc題), 只圈答案不用寫字,
主要考中英文,有eng listening,
另外數學只是老師口頭問, 考生口頭回答

父母要否interveiw ??    除面試信外, 還要拿什麼 ??  Thanks  !!

原帖由 leungkit1005 於 09-10-14 12:20 發表

真係要筆試呀! 我都唔知我細路應唔應付得泥呀.....

不過好多謝你呀, 我地會努力既!

Thank you leungkit1005.
All the best everyone for the interview!

原帖由 leungkit1005 於 09-10-14 12:20 發表

請問老師有無收左你地既"面試証"???
‹ 上一主題|下一主題