用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 嘉諾撒聖家學校 15分是否無機會呢?
go

15分是否無機會呢?

如果只有15分,是否很難,有冇人係15分都入到架
親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作

原帖由 celialing 於 09-10-12 13:57 發表
如果只有15分,是否很難,有冇人係15分都入到架

Does any Mami know? I want to know too!! Manythanks!! :)

你們是問 九龍城 or 九龍塘 ??

我個女及亞女同學15分抽到,今年9月一齊入讀小一

[九龍城好似沒有九龍塘競爭咁大, 因好多人較喜歡九龍塘校舍,而且朋友說(九龍城好似比較谷學業)]不太受家長歡迎,我也不知真的假.

不過朋友說學校每年要有差不多2/3小六生上聖家書院.

以上只是我知的部份,希望有現讀學生之家長補充

leil_girl 的帖子

我個係二女,冇得跟哥哥學校報(讀男校),咁我個細女有二十分,機會是否大呢?

我也想知,因我得15分,又不是41網,有機嗎?

如果唔係住41,係咪無咁好呢?

原帖由 princesscharnee 於 12-06-15 發表
聽講kln city聖家每年會留1至2個位給少於20分的學生抽