用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 啓思幼稚園今日interview.貼紙星比小朋友代表?? ...
樓主: elisliu
go

啓思幼稚園今日interview.貼紙星比小朋友代表?? [複製鏈接]

no different! All is same!

好緊張啊,,, 我 in 完之後返黎再向大家講下先

回覆 1# yauyau08 的文章

10/10我囡都考咗,感覺麻麻,老衍

我BB收的是金色星星, 這個代表什麼?

我都係呀, 都有貼到星星, 不過, INTERVIEW 完後, 都知道唔合格....所以無留意到星星的意思...
其實,我又會咁睇另一面, 如果讀到啟思, 都未必讀到啟思小學, 因為學貴實在太貴.....
到時小學派位, 又唔會睇讀過邊一間幼稚園去派位.
我個心先舒服D

醒目開學勳章

Hi 0226, hows your baby will study K1 at Creative or not?

原帖由 0226 於 09-10-11 01:38 發表

yes, 你說得對,我小朋友現在讀緊N1, 上年都係今.
K1係遲D interview,因為學校都係要睇N1有幾多小朋友會繼續而決定K1有幾多位
Kinglong

醒目開學勳章

Kinglong received 2 stars , i just remember one is orange color, the other already forgot what color.

原帖由 0226 於 09-10-12 01:02 發表

我仔上年都係橙星,收了.我相信都係睇下小朋友會否說多謝
Kinglong

啓思幼稚園是升啟基小學
啟思附屬小學幼稚園才升啟思小學
原帖由 leungmanhim 於 09-10-22 17:21 發表
我都係呀, 都有貼到星星, 不過, INTERVIEW 完後, 都知道唔合格....所以無留意到星星的意思...
其實,我又會咁睇另一面, 如果讀到啟思, 都未必讀到啟思小學, 因為學貴實在太貴.....
到時小學派位, 又唔會睇讀過邊一間 ...

我個b in pn時, 張貼紙只係代表佢in左, 可以走得...  冇意思的...  
即係迦南送貼紙簿, 但係佢送貼紙就CHEAP D...
‹ 上一主題|下一主題