用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 請問有無英文話劇興趣班介紹??
go

請問有無英文話劇興趣班介紹?? [複製鏈接]

我囡囡四歲, 想搵英文話劇興趣班俾佢上, 想佢學吓英文, 又可以扮吓唔角色玩吓, 有機會俾佢地在人前表演吓, 訓練吓胆量呀, 希望大家可以在此分享交流吓!!!
   0    0    0    0

I also want to know if any good one at Hong Kong side, better in Causeway Bay :) Thanks!

原帖由 PoPoMom 於 09-10-9 12:38 發表
我囡囡四歲, 想搵英文話劇興趣班俾佢上, 想佢學吓英文, 又可以扮吓唔角色玩吓, 有機會俾佢地在人前表演吓, 訓練吓胆量呀, 希望大家可以在此分享交流吓!!! ...

我都想知喎唔該!

I know one in Ma On Shan

Please pm me more details.

Thanks,

原帖由 francoip 於 09-11-4 14:21 發表
我知銅鑼灣有一間有中文 / 英文話劇學, 比k2, k3, 小學生上的, 導師係話劇工作者, native speaker of English , 同埋專門教小朋友演話劇的, 我係7月時上過, 導師教得 ok, 係最尾果堂會有表演比家長睇, 雖然我小朋友 ...

醒目開學勳章

francoip,

可否pm資料給我. 謝謝.

原帖由 francoip 於 09-11-4 14:21 發表
我知銅鑼灣有一間有中文 / 英文話劇學, 比k2, k3, 小學生上的, 導師係話劇工作者, native speaker of English , 同埋專門教小朋友演話劇的, 我係7月時上過, 導師教得 ok, 係最尾果堂會有表演比家長睇, 雖然我小朋友 ...

pls PM me also, thank you !

francoip,

可否pm資料給我. 謝謝.

醒目開學勳章 貢獻勳章

請勿於版面留下沒有可讀性說話, (如pm me OR check pm, etc...), 如有需要請直接pm有關人仕, 如再有此情況出現, 必定關閉文章, 多謝合作!!!
‹ 上一主題|下一主題