用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 嘉諾撒聖心幼稚園 2009-10 NCA pm 家長
樓主: sum_mum
go

2009-10 NCA pm 家長

盈盈媽咪,
我都PM左電話比妳.

原帖由 060905 於 09-10-22 09:56 發表
I am okay, 泳嵐媽咪有我電話架啦, thank you.

hope she is well now.

原帖由 mansumbb 於 09-10-22 12:36 發表
Man Sum papa here.

Man Sum was having fever in the past few days, and is ok now today.

According to her doctor, we can consider her as fully recovered if no fever for 2 days.

If she's ok, we would  ...

原帖由 車莉 於 09-10-22 20:08 發表
name list see below:

蔓翹媽        2a2b  (我地都有妹妹呀 )
嵐嵐媽        1a1b (點解妹妹唔0黎一齊玩呀?)
盈盈媽        1a1b
心心媽         tbc
嘉權媽         tbc

...

蔓翹妹幾多歲呀? 嵐嵐妹就剛好1歲lor, 你帶妹妹我就帶lor...

http://hk.myblog.yahoo.com/cutie-wingnam

蔓翹妹妹2Y3M, 我梗帶啦.
係喎, 我記得嘉權好似有姊姊的, 如果出席, 不妨帶埋姊姊一齊玩.

原帖由 yamiyami 於 09-10-22 22:29 發表

蔓翹妹幾多歲呀? 嵐嵐妹就剛好1歲lor, 你帶妹妹我就帶lor...

原帖由 車莉 於 09-10-22 22:02 發表
hope she is well now.

Thanks.  She has no fever starting today.

原帖由 車莉 於 09-10-22 22:43 發表
係喎, 我記得嘉權好似有姊姊的, 如果出席, 不妨帶埋姊姊一齊玩.

咁蔓翹係幾多歲呀而家....不過如果我帶埋妹妹...好多野要帶架....都係諗諗先...

而家係咪決定2:00pm 係九龍站邊一樹呀? 不如蔓翹媽PM 地點比大家好嗎, 我聽日全日唔係公司check 唔到email 同上唔到bk睇, 我會聽晚先check pm, 有咩就打比我啦..

http://hk.myblog.yahoo.com/cutie-wingnam

原帖由 mansumbb 於 09-10-22 22:44 發表

Thanks.  She has no fever starting today.

咁心心係咪都黎呀, 咁麻煩心爸pm 你既電話比蔓翹嗎, 由於我聽日整天出外工作, 不能夠做coordinate 呀...抱歉抱歉..麻煩蔓翹媽了....

盈媽, 希望你睇到呢個message, 我聽日唔係office 同唔到你chat, 我相信你會好寂寞, 你睇住呢個message 頂住癮先啦....哈...係呀, 我聽日會係你樓上49樓做野呀, 份份鐘全日架....唔知會唔會撞到你呢....he...he...

蔓翹媽咪,

我都pm左你, thank you.
原帖由 車莉 於 09-10-22 21:59 發表
盈盈媽咪,
我都PM左電話比妳.

實在太好了, 希望monday可以見到你地。
原帖由 mansumbb 於 09-10-22 22:44 發表

哎呀, 你想悶死我咩。

希望有緣見到你啦!
原帖由 yamiyami 於 09-10-22 23:29 發表
盈媽, 希望你睇到呢個message, 我聽日唔係office 同唔到你chat, 我相信你會好寂寞, 你睇住呢個message 頂住癮先啦....哈...係呀, 我聽日會係你樓上49樓做野呀, 份份鐘全日架....唔知會唔會撞到你呢....he...he... ...

蔓翹媽、嵐嵐媽、盈盈媽、心心媽

星期一的gathering 請預埋嘉權同姊姊穎心(2a2b),約好地點請PM給我,我留電話俾你們,星期一見!

Sum_mum

原帖由 車莉 於 09-10-22 22:43 發表

你地玩得開心d,11月中尾再搞過,就預埋我啦.

mrs.aj,
冇問題, 一定一定 .

嵐嵐媽、盈盈媽、心心媽, 嘉權媽,
妳們收到我pm的電話, 地點及時間嗎? 如有問題電聯啦.

原帖由 mrs.aj 於 09-10-23 20:17 發表
你地玩得開心d,11月中尾再搞過,就預埋我啦.

唔好意思呀, 我收唔到你個pm關於地點同埋時間呀。
原帖由 車莉 於 09-10-23 22:41 發表
mrs.aj,
冇問題, 一定一定 .

receive or not now?

原帖由 060905 於 09-10-23 22:50 發表
唔好意思呀, 我收唔到你個pm關於地點同埋時間呀。

received , thank you
原帖由 車莉 於 09-10-23 23:02 發表
receive or not now?

收到!  要唔要準備啲咩呀?

原帖由 車莉 於 09-10-23 22:41 發表
mrs.aj,
冇問題, 一定一定 .

hi,
我打算整D啫哩糖比小朋友食.

原帖由 mansumbb 於 09-10-24 13:46 發表
收到!  要唔要準備啲咩呀?

多謝蔓翹一家招待, 大家都玩得好開心!