用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 根德園幼稚園 10.1 KV 家長親子旅行 詳情(名額已滿)
樓主: TszWun
go

10.1 KV 家長親子旅行 詳情(名額已滿)

sunny,

首先多謝你為我哋籌備了一個咁好的活動, 多謝你無私的奉獻. 得知你太太和仔仔病咗嚟唔到, 真的深深明白到你的感受. 希望佢哋可以早日康復. 下次有活動請通知喔~~

Sunny,

Many thanks for your arrangement yesterday! Very much hope that your son will be recovered soon! Bless you and your family!

It is really a tough job to do and you are a really great volunteer! We really appreciate your great effort and hope we can have another gathering in near future!

weewee

原帖由 TszWun 於 09-10-2 15:57 發表
hi 各位10.1團友,

昨天旅行, 幸好天公做美,
太陽還有些覺得厲害過頭.....攪到大人,小朋友好熱!
不過總好過下大雨, 真係要感謝上天!

只可惜天公能夠做美, 人未能盡美...
有些小朋友因病不能到來, 其中一個還是 ...

Sunny,

再三感謝你及你太太的籌備, 令到我們都玩得非常盡興, 希望兩位公子快快痊癒, 過番一個開心假期, 祝中秋節快樂。

hi 10.1各團友,

旅行d相啱啱upload左上fb,
有我fb既朋友仔可以睇下啦!
可以的話唔該幫我tag反d小朋友,
我有d真係唔知邊個打邊個.....真係不好意思!
如果大家想add我都ok,
我上次給大家既e-mail就係fd acc,
add我過陣唔該話左你係邊個先,
咁我先會add你, thx!

原帖由 TszWun 於 09-10-2 21:54 發表
hi 10.1各團友,

旅行d相啱啱upload左上fb,
有我fb既朋友仔可以睇下啦!
可以的話唔該幫我tag反d小朋友,
我有d真係唔知邊個打邊個.....真係不好意思!
如果大家想add我都ok,
我上次給大家既e-mail就係fd acc,
add我過 ...

Sunny, can you pls give me your email a/c?  Thanks?

Dear Sunny,
真係好感激你當日既活動安排,亦明白到你當日既担心, 希望子桓同小弟弟快d痊癒, 健健康康.

當日既活動, 我見d小朋友都玩得好開心, 好盡興, 亦令我地家長有face to face 既交流機會, 再次多謝你的無私負出.

下次再有gathering, 你既小朋友一定可以一起參加.

Thanks.

Amy
Arthur 媽媽

原帖由 amymitpro 於 09-10-4 17:50 發表
Dear Sunny,
真係好感激你當日既活動安排,亦明白到你當日既担心, 希望子桓同小弟弟快d痊癒, 健健康康.

當日既活動, 我見d小朋友都玩得好開心, 好盡興, 亦令我地家長有face to face 既交流機會, 再次多謝你的無私 ...

Dear Sunny,

Thank you for your giving. Hope your kids will enjoy next function.

PS Can you add me in your facebook: [email protected]