用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 NET12/14/16 選小集中討論區(2010年9月入讀小一)*入學情 ...
樓主: 臻媽
go

NET12/14/16 選小集中討論區(2010年9月入讀小一)*入學情報站* [複製鏈接]

我都係星期一早上去,我兩個仔個 no.已經係 15x
我估都over 200個. 競爭好大,希望1st round 攪掂啦.

原帖由 melbby 於 10-9-30 15:10 發表
my application form has the number 12X ... i hand-in the form on monday early morning ...
url=http://www.hellob.com][/url]

回覆 1061# wendywoo72 的文章

i'm not hving big hope ... just try try only ... hehe ...

原帖由 wendywoo72 於 10-9-29 18:21 發表
唔知多唔多人報軒小呢 ?

I live in net 14 and only 1 parent I know in my net報軒小cause he is a a graduate. Sure win??

[quote]原帖由 臻媽 於 10-9-18 23:13 發表
你是指你老公係net 16的培僑小學的畢業生??? 但net 16的培小好似無咁多年歷史喎.......另你是net 12的寶血小學的畢業生嗎???

sorry,屋企d電腦死晒,家下先可以上黎行下
我問過老公,佢話佢讀培小個陣,間學校係銅鑼灣,俾張相我睇,背景寫住銅鑼灣裁判司署(真係n年前),後來塊地賣左學校拆左,但係就停辦小學部
無所謂啦,最後我都係遞左北循

[quote]原帖由 臻媽 於 10-6-7 21:46 發表
臻媽﹐
我大女今年k2細女k1﹐ 想早d做功課﹐請問net12的學校﹐ 因我剛搬到net 12﹐ 請問除了Marymount and St Frances 還有其他心水﹖
thanks

有無人知今年丹循同北循係咩情況?

北循係唔係15分都抽到, 丹循係唔係20分都未必抽到呢...
‹ 上一主題|下一主題