用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 Urgent! Please help! 那兒可買拉丁舞鞋? (5歲女孩) ...
go

Urgent! Please help! 那兒可買拉丁舞鞋? (5歲女孩) [複製鏈接]

如題, Thanks!!
   0    0    0    0

拉丁舞鞋

我知道在金鍾海富中心有,現成和訂造的都有。另外,北角中心商場有一兩間店鋪賣跳舞鞋和衫,不過我不知道是不是拉丁舞用的。

原帖由 cmchang0927 於 09-9-16 19:17 發表

拉丁舞鞋

我知道在金鍾海富中心有,現成和訂造的都有。另外,北角中心商場有一兩間店鋪賣跳舞鞋和衫,不過我不知道是不是拉丁舞用的。

醒目開學勳章 貢獻勳章

原帖由 cmchang0927 於 16-9-2009 19:17 發表

佐敦恆豐商場地庫冑一間買跳舞用品的, 你可以去睇睇

我囡囡個對係amazon.com買的

原帖由 cmchang0927 於 09-9-16 19:17 發表

我有一對只著過兩三次可以送出,無謂side左佢,我都好唔捨得掉左佢,有興趣既話可以度下你女隻腳幾寸.......要到北角取....放心,係大街拎

佐敦恆豐商場三樓都有一間"三星"有得賣, 可以去睇下.

原帖由 kylie_mom 於 09-9-16 23:33 發表

佐敦恆豐商場地庫冑一間買跳舞用品的, 你可以去睇睇

我囡囡個對係amazon.com買的

大街拎好.....

原帖由 Sindy 於 09-9-17 01:17 發表

我有一對只著過兩三次可以送出,無謂side左佢,我都好唔捨得掉左佢,有興趣既話可以度下你女隻腳幾寸.......要到北角取....放心,係大街拎 ...

原帖由 G-Ma 於 09-9-17 14:40 發表
大街拎好.....

可能借D倚話有多D嘢唔要引上屋喎 ... 小心小心!

hihi

our daughter buy the latin shoe near prince edward mtr station
the shoe have many style to choise or made

hilouey

原帖由 KaYingPaPa 於 09-9-17 18:07 發表

可能借D倚話有多D嘢唔要引上屋喎 ... 小心小心!

正經返先!

4歲開始學會否早了點? (已學了7個月ballet)

Really?  That is very nice of you!  My girl's size is 19cm.  Does that fit the shoes

原帖由 Sindy 於 09-9-17 01:17 發表

我有一對只著過兩三次可以送出,無謂side左佢,我都好唔捨得掉左佢,有興趣既話可以度下你女隻腳幾寸.......要到北角取....放心,係大街拎 ...

原帖由 cmchang0927 於 09-9-17 21:07 發表
Really?  That is very nice of you!  My girl's size is 19cm.  Does that fit the shoes

咁細呀?.........我諗都有23/24架,我女三四年班時買.....

唉...無左個機會引你去我屋企添

What a pity!  Anyway, thank you very much!  Hope u can get the target soon, haha
‹ 上一主題|下一主題