用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 天主教聖瑪加利大幼稚園 讀 '聖瑪加利大幼稚園' 家長入來傾傾啦!(PART 4) ...
樓主: JoJo
go

讀 '聖瑪加利大幼稚園' 家長入來傾傾啦!(PART 4)

is Wan Chai St. Francis'

原帖由 七點半 於 11-11-21 15:29 發表
Very good!!!!!!!!!.....but can you share with me the school name?

回復 1160# Jomei 的帖子

The competition is very keen this year!!!! Oh! No!......Wish u can access this school successfully in Lucky Draw.

回復 1161# BoBo1021 的帖子

BoBo, 恭喜你吖,囡囡好叻!

恭喜, 七點半!

恭喜, BoBO1021!

我失敗左...

想問吓呢間學校有咩好? 有咩唔好? 唔該晒咁多位媽咪

請問你是想問哪一間呢??

原帖由 ANN222 於 11-11-22 15:17 發表
想問吓呢間學校有咩好? 有咩唔好? 唔該晒咁多位媽咪

回復 1165# iadalovebb 的帖子

Thank you!!! 那你會再於大抽獎時再試嗎??

I'm still thinking if I try it again.
This year, even 20 points can't get in St Paul (Happy Valley).  So crazy... It would be more competitive in the coming years.

原帖由 七點半 於 11-11-22 16:34 發表
Thank you!!! 那你會再於大抽獎時再試嗎??

好耐冇入來喇 !
Congratulation BoBo ~
你囡囡好叻呀 ~ 繼續努力呀 !

原帖由 BoBo1021 於 11-11-21 14:31 發表
恭喜晒!!

我家小姐仔今年都成功插班轉讀心儀學校, 安樂晒啦........

回復 1170# fifi_chan 的帖子

fifi_chan,

好耐無見你....仔仔怎樣?? 細仔幾時要考幼稚園??

回復 1# 七點半 的帖子

七點半,
我細仔剛考咗聖瑪加利大K1, 好緊張呀, 未有消息, 大仔明年都要報小一了, 見到愈來愈多人爭學校, 我都開始担心了 ^^
好羨慕你, 今年順利過關 ^^

回復 1172# fifi_chan 的帖子

不過, 下年都到我阿仔選小一...毫無優勢...想起都頭痛...

希望你細佬仔都順利入聖大...細佬仔日後可以跟哥哥...所以哥哥入到好學校...細佬仔就唔洗煩...

大家好啊~聖大收咗我仔仔k1,將會喺下年加入聖大o既大家庭~將來或者有好多嘢要請教各位,請大家多多指教~

歡迎你及恭喜你

回復 七點半 的帖子

聖誕快樂!

joanie731 發表於 11-12-19 00:12
大家好啊~聖大收咗我仔仔k1,將會喺下年加入聖大o既大家庭~將來或者有好多嘢要請教各位,請大家多多指教~:f ...

恭喜晒~^^

回復 BoBo1021 的帖子

正在放產假, 家裡的電腦現在才可以用....現在要講新年進步....並預祝農曆年新年進步...各位步步高陞......

七點半 發表於 12-1-10 15:59
回復 BoBo1021 的帖子

正在放產假, 家裡的電腦現在才可以用....現在要講新年進步....並預祝農曆年新年進步 ...

七點半,
你生左啦,恭喜晒呀

iadalovebb 發表於 11-11-23 10:18
I'm still thinking if I try it again.
This year, even 20 points can't get in St Paul (Happy Valley). ...

因為太多攞住20分誇區, 我有住青衣同事, 佢話佢亞仔個同學都入左.  青衣去跑馬地返學 - it so hard for the gal...