用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 播道書院 P.1E 的朋友們pls come in!
go

P.1E 的朋友們pls come in!

開咗topic 了!!!!!

Tracy,

原來妳仔仔係我女的partner! 佢仲話妳仔仔今日食飯飽到想嘔.

1E班報到...

原帖由 beetle 於 09-9-7 18:52 發表
Tracy,

原來妳仔仔係我女的partner! 佢仲話妳仔仔今日食飯飽到想嘔.

今日我返到公司收到學校打返來, 話佢想嘔, 跟住又話有D頭痛, 我問佢係咪想返屋企, 佢話想, 咁我叫左婆婆去接佢...  返來休息左依家無咩事...

唔怪得我仔仔見到你女女張相就認得..

希望快D識到多D新朋友, 佢話小息時都幾悶, 唔知做咩好喎..

今日通知左入到咩課外活動未呀, 佢早左返來乜都唔知, 好似其他班通知左..

HI, 1E班報到

我只可以在早上及中午吃飯的時間上網呢, 因老闆在我隔離坐位   

未有通知課外活動的情況呀, 放心啦

報到 ....... oh 包尾添!!希望亞仔唔好好似我咁包尾啦!

阿仔到昨天仍然話午飯好味,可能因為我哋姐姐煮嘢太麻麻 + 冇乜變化,所以佢食嘢要求唔高!

昨晚上學校網頁對家課,發覺網頁上的家課唔齊,阿仔寫回來有四五樣,但網頁上只有一樣??
我拿甚麼報答耶和華向我所賜的一切厚恩 。(詩篇)

原帖由 BRENDALAM 於 09-9-8 08:57 發表
HI, 1E班報到

我只可以在早上及中午吃飯的時間上網呢, 因老闆在我隔離坐位   

未有通知課外活動的情況呀, 放心啦

你有無add我msn ar..我返工都會開msn ga..

原帖由 PHmami 於 09-9-8 09:22 發表
報到 ....... oh 包尾添!!希望亞仔唔好好似我咁包尾啦!

阿仔到昨天仍然話午飯好味,可能因為我哋姐姐煮嘢太麻麻 + 冇乜變化,所以佢食嘢要求唔高!

昨晚上學校網頁對家課,發覺網頁上的家課唔齊,阿仔寫回來有四五樣,但 ...

hihi..唔遲唔遲, 希望再有多D人上來報到啦..

今朝仔仔話唔想返學..唔想成4點先放學...

不如叫佢地約埋一齊玩, 等小息無咁悶...

原帖由 tracyfo 於 09-9-8 10:09 發表

你有無add我msn ar..我返工都會開msn ga..

Sorry呀, 我找不回你的msn呀, 可否給多一次呀, 我的msa是[email protected], 或者你add我啦

我公司block 咗 msn 架!冇得留低 ....

不如約出嚟見吓,等佢哋熟 d 啦!

原帖由 tracyfo 於 09-9-8 10:16 發表

hihi..唔遲唔遲, 希望再有多D人上來報到啦..

今朝仔仔話唔想返學..唔想成4點先放學...

不如叫佢地約埋一齊玩, 等小息無咁悶...

原帖由 PHmami 於 09-9-8 16:54 發表
我公司block 咗 msn 架!冇得留低 ....

不如約出嚟見吓,等佢哋熟 d 啦!

好呀...你係咪都係住將軍澳架..

yes, 我住 EPC 係 EPC 上落校車架!!你哋呢?

原帖由 tracyfo 於 09-9-8 17:01 發表

好呀...你係咪都係住將軍澳架..

我住將廣呢!

原帖由 PHmami 於 09-9-8 17:27 發表

囡囡今日攞錯了另一位同學的LWL result....

今日仲有中文測驗, 佢話唔識做.........

原帖由 beetle 於 09-9-8 21:59 發表
囡囡今日攞錯了另一位同學的LWL result....

今日仲有中文測驗, 佢話唔識做.........

我個仔又係...攞錯左包天一同學個份....

下..今日有中文測驗...無聽呀仔講既...

原帖由 PHmami 於 09-9-8 17:27 發表

我住將中, 大家有咩提意, 去邊到好...做咩好呢..

oh me 3 la... my son got the LWL result for student class no. 22 ........

原帖由 tracyfo 於 09-9-8 22:35 發表

我個仔又係...攞錯左包天一同學個份....

下..今日有中文測驗...無聽呀仔講既...

吓, 有測驗嗎, 沒通知的.. 等今晚問下囡囡先

可以約星期六係公園/會所玩一陣,
或者18/9有家長教師會,都有機會見面,不過當日可否帶小朋友呢?

原帖由 tracyfo 於 09-9-8 22:36 發表

我住將中, 大家有咩提意, 去邊到好...做咩好呢..

原帖由 PHmami 於 09-9-9 09:17 發表
可以約星期六係公園/會所玩一陣,
或者18/9有家長教師http://ads.baby-kingdom.com/www/delivery/avw.php?zoneid=81&cb=12345617&n=a32a66a7會,都有機會見面,不過當日可否帶小朋友呢?

...

好呀, 星期六可以係公園比佢地見下, 一齊玩下, 等佢地熟D..

18/9我地可以約埋一齊去聽, 好嗎

我諗住唔帶小朋友啦, 聽講座, 佢地可能會悶