用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 保良局蕭漢森小學 有無蕭漢森同學仔, 一齊傾下 la
樓主: CathyDannyBB
go

有無蕭漢森同學仔, 一齊傾下 la

今年,學校沒有講小朋友(五年級)全級考第幾咁我咪唔知小朋友可揀什麼中學

暑假開始了,該放假的放假,補習的補習,梅、蘭、菊、竹,各有所好!
分享"親子XX"上期所講:學校頭痕  家長投訴成[瘋]
自己都係過來人,也曾作出投訴。原因好簡單,係事實與校方(承諾)宣稱的不符,所以作出投訴。投訴可以解決問題(係二次傷害多D)?相信用"腳"去投訴實際D,在此分享也未嘗不可,因為各位家長會自行分析問題。自己的小朋友已畢業離校了,學校的好與差,每個人的感受不同,我只可以講:小朋友初小的時候班級排名四字頭左右雙位數排名,高小時候六、柒字頭雙位數排名,升中穫派自選第一志願中學,比小學派位派第二志願好......

回覆:嵐嵐21 的帖子

請問有無家長知道校內英文數學班教授內容是否上下學期不同?每班幾人?

曾經發生在這所學校內的事都可以扭曲掩飾......不幸的以下事件導致失去一條生命,能冇語嗎?本人認同裁判官所言,因為在類似的經歷。
裁判官批基真副校長石玲謊話連篇

Hi各媽媽和爸爸,你們好,因本人很懶,
所以那般遲,才回應各位,
上次本人,所寫的事,是本人覺得這校在本人的心中,巳變了質!
其實大家也不用太優心,
只要小朋友在學校裏,
讀得開心,家長們跟足D,
這校也是不錯的。
等我(小妮子)考完程試後,
我會在這裏解釋,
何以突然不再太喜歡這校。
……[嵐嵐21]多謝妳關心
----------------------------------------------------------------------------------------------
一年又一年.......期待大作出現

引用:+本帖最後由+口吾日月+於+15-10-13+14:20+

原帖由 口吾日月 於 15-10-13 發表

Hi各媽媽和爸爸,你們好,因本人很懶,
不如你分享下你小朋友既故事呀

醒目開學勳章

路過;朋友反而對一年級某中文科老師反感,愛理不理,少關愛,唔知係朋友怪獸定老師問題。