用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 和富慈善基金李宗德小學 仔仔話新校長好好
go

仔仔話新校長好好 [複製鏈接]

仔仔話校長用廣東話講左個故事好好笑喎!
我問點解校長用廣東話講
仔仔話校長話剛入學p1小朋友未習慣先用廣東話講,等小朋友明白。
仔仔話何校長好好人
   0    0    0    0

今日呀仔話校長同佢hi!,佢話已經好滿足

Hi, 小蜜蜂bb, 佢讀邊班呀? 我個臣臣幾日都冇提起校長喎...
GOD is our refuge and strength, an ever-present help in trouble. [Psalms 46:1]

原帖由 臣媽 於 09-9-3 08:21 發表
Hi, 小蜜蜂bb, 佢讀邊班呀? 我個臣臣幾日都冇提起校長喎...

2E班
呀仔話小一時,以前校長從未同佢hi&對話,今次新校長的友善感覺令仔仔好開心。

我都覺得校長幾平易近人, 我開家長會果日見過佢, 佢好好笑容
原帖由 小蜜蜂BB 於 09-9-3 09:52 發表

2E班
呀仔話小一時,以前校長從未同佢hi&對話,今次新校長的友善感覺令仔仔好開心。
GOD is our refuge and strength, an ever-present help in trouble. [Psalms 46:1]

原帖由 臣媽 於 09-9-3 18:37 發表
我都覺得校長幾平易近人, 我開家長會果日見過佢, 佢好好笑容

好想見下佢

實有機會
‹ 上一主題|下一主題