用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 請問邊度可以買到呢幾本小學課外書呢?? 急...!!!! ...
go

請問邊度可以買到呢幾本小學課外書呢?? 急...!!!!

就黎開學啦!!!!
請問家長門知唔知邊度可以買呢3本書呢??

如不便公開地址可pm我, 謝謝

1) 蒙學硬筆學字系列 (2上/2下)----海歐出版社

2) The Paper Bag Princess (By Robert Munsch)----Annick Press

3) 50 Below Zero (By Robert Munsch)----Annick Press

醒目開學勳章 王國長老

如果試過各大書店都搵唔到, 可以試下send email俾出版商, 問下香港有無distributor, 再唔係, 請出版商直接寄courier俾你
(我當年都係咁做, 希望幫到你)
原帖由 煎雙蛋 於 09-8-13 11:13 PM 發表
就黎開學啦!!!!

2) The Paper Bag Princess (By Robert Munsch)----Annick Press

3 ...

醒目開學勳章

原帖由 煎雙蛋 於 09-8-13 23:13 發表
就黎開學啦!!!!

3 ...

http://www.paddyfield.com
這網址有2 & 3 兩本書, 你可以上網看看,
我都曾在這買書, 書本直接寄上門.

剛係辰衝買左 標準描紅本-海鷗出版社for毛筆。可能都有你想要,可以打去辰衝問tel:23668001
另外,書上寫海鷗出版社tel:25059577,你都打去問下啦。