用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 組班專區 請一齊報名! Jolly Kingdom 4人同行永久85折 ...
go

請一齊報名! Jolly Kingdom 4人同行永久85折

請一齊報名啦!  Jolly Kingdom 4人同行永久85折

可以group埋一齊

我想仔仔8月or 9月開始,

請各位mama, pm我! (留低個名及報讀邊間?)

thx

王國長老

不如你自己講出你想報邊間, 人地先容易同你組班.

各位mama, 我想係銅鑼灣報名, 約左 15/8下午見面, 大家可以留低 小朋友個名同電話, 咁就可以group埋一齊, (唔需要讀同一個centre), 大家可以係8月or9月開始就ok.

thx

我都係 15/8 試堂, 我係荃灣 centre, 而家我同另一個 mami group 咗, 仲欠兩個, 不如一齊丫, 咁如果係, 我哋搵多個 mami 就 ok.  我而家趕住出街, 夜 d pm 我聯絡資料俾你 la

原帖由 mandybau 於 09-8-8 23:10 發表
My daughter also want to join.
Is it necessary to join the same class in the same centre.

我o係呢度答咗你,如果你想報就PM你D資料俾我。

http://forum.edu-kingdom.com/redirect.php?tid=2143822&goto=lastpost#lastpost