用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 升中ニ英文補習
樓主: cykfiona
go

升中ニ英文補習 [複製鏈接]

Hi V-mama:
Please send 灣仔Miss information to me.

Thank very much!

[email protected]

英語會話-本人於英國大學畢業

可pm infm to me.

thks

原帖由 V-mama 於 09-8-31 16:14 發表
我個女都係讀Band 1係灣仔補了兩年,進步好多,老師解釋得非常詳盡。個老師除了補小組英文都補單對單。成日都有練習重訓練埋英作技巧。

我仔仔喺油麻地補緊! 個老師補得幾好, 專攻grammar同作文. 所有文都改得好詳細, 又會講返錯啲咩, 提供埋範文可以學句式同埋生字. 仔仔話佢仲會著重改善埋佢嘅發音.

Would you pm information to me?
Thanks!

原帖由 anewnewworld 於 10-8-31 00:12 發表
我仔仔喺油麻地補緊! 個老師補得幾好, 專攻grammar同作文. 所有文都改得好詳細, 又會講返錯啲咩, 提供埋範文可以學句式同埋生字. 仔仔話佢仲會著重改善埋佢嘅發音. ...

我個女都係讀Band 1係灣仔補了兩年,進步好多,老師解釋得非常詳盡。個老師除了補小組英文都補單對單。成日都有練習重訓練埋英作技巧。

Hi V-mama (ppmama),

Could you please pm the teacher information to me.

Thanks.

please email forme
[email protected]

回覆 17# V-mama 的文章

Hi V-mama (ppmama),

Could you please pm the teacher information to me.

Thanks.

can you pm the information to me?

Thanks

原帖由 anewnewworld 於 10-8-31 00:12 發表
我仔仔喺油麻地補緊! 個老師補得幾好, 專攻grammar同作文. 所有文都改得好詳細, 又會講返錯啲咩, 提供埋範文可以學句式同埋生字. 仔仔話佢仲會著重改善埋佢嘅發音. ...

醒目開學勳章 王國長老

如欲索取或提供資料,
請直接pm有關會員,
謝謝

寄出pm方法:
click 右上角"私人訊息",
入去click"發出短訊",
例如我要pm給abc,
收件人就咁打"abc",
咁就會send 到啦.

如果「教育王國」pm有問題,
可以到「親子王國」寄出.