用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 呢度越嚟越多人洗版
go

呢度越嚟越多人洗版

日洗夜洗都無人理,無秩序

:;pppp: :;pppp:

我都覺得D人洗版一日比一日嚴重~~

好多人D留言或者問題跟本上文不接下理~~

教材討論區比人洗到好乾淨~~

有咩目的呢?

王國長老

不好意思, 這個情況我亦有留意到, 尤其某會員不止一次洗版, 先到好書分享不停回覆無意義文章, 被警告後就到教材版.

我不想開名, 但請各會員自律, 要知道用無意義文章大量洗版亦可能會被禁止發言, 因為對其他會員帶來困擾和使用上的不便.

如各位留意到有那位會員刻意洗版, 請pm版主miumiu809或任何一位超級版主讓我們跟進.

版主
edea

原帖由 w_y 於 09-7-8 15:28 發表
有咩目的呢?

唯一目的,就係想將我講出佢套嘢唔掂個事實推落去囉

套嘢係:

RExxINxKxxS

(為免閣下及親子/教育王國負上法律責任問題, 全名由版主覆蓋)

好書分享..咪一樣比人洗得乾乾淨淨..
個版主好快手....作出行動..

原帖由 rain621 於 09-7-8 13:55 發表
:;pppp: :;pppp:

我都覺得D人洗版一日比一日嚴重~~

好多人D留言或者問題跟本上文不接下理~~

教材討論區比人洗到好乾淨~~

終於呢幾日冇人洗版囉..

王國長老

仍然跟進中, 收到多個投訴有關某些會員在教材版售賣蒙特梭利, 已鎖定目標, 希望會員自重, 不要版主封鎖戶口, 多謝合作.

如各位收到非親子王國發出的廣告pm, 請盡快通知本人, 多謝合作.

版主
edea