用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 玫瑰崗幼稚園 有無2009讀PN同學仔
樓主: 211715e
go

有無2009讀PN同學仔 [複製鏈接]

我8/2, 8/9都唔得, 星期六就只可以8/1, 8/15 (bb8月出生所以8月多d節目), 如果就唔到你地玩得開心d!

原帖由 211715e 於 09-7-29 16:50 發表
星期日有時會有少少yan yan啦~~
改星期六都得咖~~
[img align=left]http://bd.lilypie.com/SnzSp8.png[/img]

saturday 早 d 我地都 ok 架
kimmy 10:45am 係天后上 playgroup....

原帖由 rlandrl 於 09-7-29 19:20 發表
我8/2, 8/9都唔得, 星期六就只可以8/1, 8/15 (bb8月出生所以8月多d節目), 如果就唔到你地玩得開心d!

早d無問題!!9點半好唔好??
明天見!!

cool, see u tmr! :D

rlandrl,
is little marcus free too? :)

原帖由 211715e 於 09-7-31 14:14 發表
早d無問題!!9點半好唔好??
明天見!!

我又要去~~~~~~~~~

Charlotte媽,
very nice to meet u & Charlotte this morning! :D 果度人少少, 玩得好開心哩! 仲有唔該晒 D 蚊怕水呀! :)  揾日再玩過!

@MAAK@,
oops missed 左你 tim
你小朋友會讀邊班呀?

Me too!! very nice to meeting you and kimmy!! she is more then cute~~

keep in touch!!

我D小朋友畢咗業啦!!我哋係Charlotte D 朋友,
原帖由 MoJoJoJo 於 09-8-1 15:28 發表
Charlotte媽,
very nice to meet u & Charlotte this morning! :D 果度人少少, 玩得好開心哩! 仲有唔該晒 D 蚊怕水呀! :)  揾日再玩過!

@MAAK@,
oops missed 左你 tim
你小朋友會讀邊班呀? ...

charlotte 媽, you're too kind :)
果日我諗住 kimmy 玩左大半個鐘, 之後上 playgroup 一定會 zzz
點之佢好興奮, circle time 果時仲要自己起身, 圍住幾張枱跑左個圈! :p

@maak@,
ahh 原來係前輩 :)

好耐冇上黎, 原來你地已經出左黎玩! 呢輪比較忙, 29號家長會見啦!
[img align=left]http://bd.lilypie.com/SnzSp8.png[/img]

下星期六就係家長會啦
大家準備好開學未呀? :)

好快就返學, 唔係我返學都有D緊張, 唔知Ms Ip 係點???
我只係未買鞋, 其他野??有咩要準備呀????
比D 意見, thx
係唔係得我同rlandrl 係PNA ,有冇其他家長呀?? 其他班都可以呀???
大家互相支持下呀!!
原帖由 MoJoJoJo 於 09-8-22 07:43 發表
下星期六就係家長會啦
大家準備好開學未呀? :)

仲有食物盒同杯仔
hehe 我諗住 bring video camera 影吓頭一两日既情況 tim :loveliness:

原帖由 bb_sunny 於 09-8-22 23:29 發表
好快就返學, 唔係我返學都有D緊張, 唔知Ms Ip 係點???
比D 意見, thx
係唔係得我同rlandrl 係PNA ,有冇其他家長呀?? 其他班都可以呀???
大家互相支持下呀!!
...

我囡囡都係 AM PN A 班, 之前係09年3月已經讀o左幾个月(, 好開心大家可以做同學仔。如果再有d咩活動要預埋我呀

回覆 2# MoJoJoJo 的文章

食物盒同杯唔係學校有咩, 好在問一問, 唔係就咩都冇 THX 我都帶CAM 先...

回覆 2# ericasin520 的文章

你讀開邊間呀?? 又會轉過來既??好開心又多個朋友!!!

原帖由 bb_sunny 於 09-8-25 00:32 發表
你讀開邊間呀?? 又會轉過來既??好開心又多個朋友!!!

讀玫瑰崗o羅,因囡囡係大女(2月生日),唔想佢係屋企無野做,所以早d推佢返學!!!!

回覆 1# ericasin520 的文章

你之前讀開係過來人, 有咩可以問你呀!!
咁你識唔識ms ip??? 佢點架??

hi erica!
呢度好多 a 班朋友喎! :)

我沉晚收到我地 b 班班主住電話
原來仲要買對 indoor shoes 係學校著!

bb_sunny, 你個係囝囝家囡囡? 如果係囝囝就快d買鞋, 因為男仔白鞋唔多, 我上兩個禮拜去吉吉島買 (我都唔知除左嗰度邊度有得賣), 人頭湧湧, d款已經冇貨 (其實男仔白鞋都冇咩款可言).

今日班主任都打左電話比我, 主要係提醒星期六家長會, 佢仲話星期六會派上學用的杯及碗, 如果有需要(e.g.如當日小食係通粉)學校會提供匙"", 我地係mud都唔駛買 (等我仲鬼咁擔心買左杯同餐具tim) (除左jojoge, 但都係等開左學settle down左先). 未介片ge, 就放5尿片喺學校, 背包再放1, 另外放1套便服喺學校, d全部星期六家長會會講.

星期六家長會見!

原帖由 bb_sunny 於 09-8-22 23:29 發表
比D 意見, thx
大家互相支持下呀!!
...
‹ 上一主題|下一主題