用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 學之園幼稚園(昇御海逸) 學之園(海逸豪園)PN 2009
樓主: Piglet_Baby
go

學之園(海逸豪園)PN 2009 [複製鏈接]

原帖由 Peg_Peg 於 09-9-3 23:54 發表
My son Edison is in Class PNA.

Good to see you here! Will you go to the Open House on 10/10?

今日我同個女搭的士走個陣,見到短頭髮個外籍女老師同另一外籍男老師向隔離維港中心企向度煲煙!
返到屋企我上網睇返d相,個短頭髮外籍女老師應該係pna+pnc, 如果比小朋友見到既話真係唔好囉!
你地話好唔好同校長講?

原帖由 ANN_LAU 於 09-10-10 17:35 發表
今日我同個女搭的士走個陣,見到短頭髮個外籍女老師同另一外籍男老師向隔離維港中心企向度煲煙!
返到屋企我上網睇返d相,個短頭髮外籍女老師應該係pna+pnc, 如果比小朋友見到既話真係唔好囉!
你地話好唔好同 ...

Hello ANN_LAU,
哪間分校????? 真係唔係幾好囉........

原帖由 Sweetiebear 於 09-10-7 13:38 發表

Good to see you here! Will you go to the Open House on 10/10?

I miss it..... need to work

原帖由 ANN_LAU 於 09-10-10 17:35 發表
你地話好唔好同 ...

pna 咪我亞囝個斑....老師咁樣好似唔係幾好咁

My daugther's teacher also.... Is teacher Kathy?

你地話好唔好同 ...

Hello ANN_LAU,
咁就真係唔係太好了, 但係校長唔知會唔會理呢?????????
‹ 上一主題|下一主題