用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 香港創價幼稚園 畢業後的小王子 & 小公主
樓主: Oscar媽
go

畢業後的小王子 & 小公主 [複製鏈接]

醒目開學勳章

馬鞍山第一志願

**

原帖由 cfho0314 於 09-7-2 13:37 發表
請問你們的子女派了去邊間小學 ?

原帖由 Hohobee 於 09-7-2 21:48 發表
你地的小王子小公主真係好可愛呀!

想同你地分享下我影到的精彩片斷!如果有你地的小朋友請隨便Download,只要right kick mouse 就得啦!
http://www.facebook.com/home.php#/album.php?aid=277266&id=578595354 ...

你仔仔是不是蕭浩賢?多謝你的照片,影得很清楚!我就坐得很後!我阿女就係水泉妹妹!即係你阿仔每天返學,都在車站見到那位!可唔可以在facebook add 你呀!

醒目開學勳章

WATHT,

你 ADD 我 FACEBOOK
[email protected]

**

原帖由 WATHT 於 09-7-3 01:20 發表

你仔仔是不是蕭浩賢?多謝你的照片,影得很清楚!我就坐得很後!我阿女就係水泉妹妹!即係你阿仔每天返學,都在車站見到那位!可唔可以在facebook add 你呀! ...

Hohobee

我睇到綠洲國皇呀, thx~

原帖由 jessieoh 於 09-7-3 12:56 發表
Hohobee

我睇到綠洲國皇呀, thx~

各位媽咪
係e三年哩,我哋初初素未謀面至今,真係好有種好奇妙的感覺。我認識到您哋係我的福氣。
多謝大家的支持、鼓勵真係講句無言感激!

醒目開學勳章

咁我地要 keep 實這份友誼

**

原帖由 mimicheng 於 09-7-3 14:07 發表

各位媽咪
係e三年哩,我哋初初素未謀面至今,真係好有種好奇妙的感覺。我認識到您哋係我的福氣。
...

恭喜你們的子女完成了幼稚園生活. 我仔仔下年便K2, 我相信2年後他亦會擁有同你們一樣完美的畢業典禮

Ok! U Add Me la!

原帖由 WATHT 於 09-7-3 01:20 發表

你仔仔是不是蕭浩賢?多謝你的照片,影得很清楚!我就坐得很後!我阿女就係水泉妹妹!即係你阿仔每天返學,都在車站見到那位!可唔可以在facebook add 你呀! ...

原帖由 Hohobee 於 09-7-2 21:48 發表
你地的小王子小公主真係好可愛呀!

想同你地分享下我影到的精彩片斷!如果有你地的小朋友請隨便Download,只要right kick mouse 就得啦!
http://www.facebook.com/home.php#/album.php?aid=277266&id=578595354 ...

啲相影得好靚,真係唔該晒
孩子是未來的寶貝,母親是幸福的大地,是太陽,
照耀着我們的未來.

原帖由 mimicheng 於 09-7-3 14:07 發表

各位媽咪
...

mimi, 大家咁話, 記住大家要保持聯絡呀, 第時娶新袍記住請我飲呀!!!! 哈哈哈!!!

原帖由 Oscar媽 於 09-7-3 10:31 發表
WATHT,

你 ADD 我 FACEBOOK

**

You added me la! WATHT=Janet Chan

原帖由 billysim 於 09-7-3 23:53 發表

mimi, 大家咁話, 記住大家要保持聯絡呀, 第時娶新袍記住請我飲呀!!!! 哈哈哈!!!

咁你地兩個娶新抱唔好漏咗我呀!睇吓邊個做奶奶先,我一定請埋你地架....hahaha笑C我
孩子是未來的寶貝,母親是幸福的大地,是太陽,
照耀着我們的未來.

喂, 各位我係個畢業party點呀, 係咪8月份攪????

醒目開學勳章

畢業 PARTY

日期: 代定
地點:廸士尼米奇廚師餐廳 lunch buffet

Peggy : 9/8 , 16/8 ok

畢業 PARTY

Miu     : 9/8 , 16/8 ok

畢業 PARTY

Candy : 16/8 ok
Charles Chan

畢業 PARTY

nicole  : 16/8 ok

peggy
miu
mimi
mandy
angel
han

pls check email :)

nicole  : 16/8 ok
Han : 9/8, 16/8 ok

原帖由 msnicoleng 於 09-7-6 16:45 發表
peggy
miu
mimi
mandy
angel
han

pls check email :)

CFM收到E-MAIL啦!!
‹ 上一主題|下一主題