用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 將軍澳比華利中英x幼x園
樓主: kingofmelon
go

將軍澳比華利中英x幼x園

我覺得大家冷靜小小,網上討論,妳一言,佢一語,又話好似,又話聽人講,全部估估吓,唔知真定假,不如打電話去學校問清楚仲好啦,如果唔係真的想離開讀緊果間學校,就無必要將關係惡化。

lovebaby2009:
因我地打去,個個幼兒園楊主任唔聽電話,要幼稚園其他主任代佢聽..甘我地可以問D咩呢??
我地唔係惡化,只係想將事實講比將軍澳家長知..
我地亦有讚老師好,係事實...
主任態度差,亦係事實...
相信學校要檢討下點解甘多反對聲音,因為..你地間野有問題囉,,唔好再做駝鳥啦..再係甘..多人退學..楊主任..我估你個位都坐唔暖啦...

原帖由 lovebaby2009 於 09-7-8 19:29 發表
我覺得大家冷靜小小,網上討論,妳一言,佢一語,又話好似,又話聽人講,全部估估吓,唔知真定假,不如打電話去學校問清楚仲好啦,如果唔係真的想離開讀緊果間學校,就無必要將關係惡化。 ...

原帖由 oceanshoresbaby 於 09-7-9 02:48 發表
lovebaby2009:
因我地打去,個個幼兒園楊主任唔聽電話,要幼稚園其他主任代佢聽..甘我地可以問D咩呢??
我地唔係惡化,只係想將事實講比將軍澳家長知..
我地亦有讚老師好,係事實...
主任態度差,亦係事實...
相信學校要檢 ...

唔好意思, 呢個主題係講梗"比華利呢間幼稚園", 而唔係"德寶", 如你想講自己間學校唔好既野, 你可以去番"德寶"那邊, 因比華利係冇楊主任呢個人架, 唔好搞到其他家長誤會啦, 多多得罪, 唔好意思。

難得有妳這樣的家長會正義地維護學校,在6月至7月間不知有多少家長都不停駡自己仔女讀緊書個間學校,妳的小朋友有福了,家庭教育是很重要的,繼續努力,好媽媽。
原帖由 smalleatb 於 09-7-9 09:18 發表

唔好意思, 呢個主題係講梗"比華利呢間幼稚園", 而唔係"德寶", 如你想講自己間學校唔好既野, 你可以去番"德寶"那邊, 因比華利係冇楊主任呢個人架, 唔好搞到其他家長誤會啦, 多多得罪, 唔好意思。 ...

但有d老師真係好假..................

何以見得?
原帖由 samau 於 09-8-6 23:39 發表
但有d老師真係好假..................