用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 未考完試既小六家長,如果宣佈再停課,唔駛考今次試..... ...
go

未考完試既小六家長,如果宣佈再停課,唔駛考今次試..... [複製鏈接]

你地點睇?
有冇影響?
D仔女有冇話唔考仲好?

0    0    0    0
[size=large]大家好,我叫D 打 !!  唯一偶像是 ANITA MUI 梅艷芳!! :wave:  :wave:.[size=medium]計起都有20年啦.

my daughter wants to go to school to chat with her classmates, but she doesn't want the exam, still have 2 left, maybe so relax for this extra holidays..

醒目開學勳章

我個女間學校一早話唔考,因為係測驗,老師講驚住搞唔切成績表,個女梗係拍哂手,不知幾開心.

我個仔最開心,日日很認真看H1N1最新情況,他希望不要復課,可以不用考試,但他又很想有畢業典禮。

原帖由 dder 於 09-6-21 16:49 發表
你地點睇?
有冇影響?
D仔女有冇話唔考仲好?

我仔已舉行咗畢業典禮,又簽好晒紀念冊,不過exam咗一科only,佢當然唔想再考試啦,放暑假最好!期待派位放榜,期待新中學、新同學、新書新校服

醒目開學勳章

原帖由 701003 於 09-6-22 19:51 發表

我仔已舉行咗畢業典禮,又簽好晒紀念冊,不過exam咗一科only,佢當然唔想再考試啦,放暑假最好!期待派位放榜,期待新中學、新同學、新書新校服 ...

小女打算考完試先叫同學寫- 紀念冊,  而家都冇得寫,  好彩有 FACEBOOK, 而家她日日和同學在網上聯係.

本來最後個' 考試' 是用來叩門, 已操了幾個月, 希望追回上次失手個科的分叩門用的,  辛苦了幾個月得個'桔'.  

原帖由 Mimi_Ma 於 09-6-22 21:17 發表

小女打算考完試先叫同學寫- 紀念冊,  而家都冇得寫,  好彩有 FACEBOOK, 而家她日日和同學在網上聯係.

本來最後個' 考試' 是用來叩門, 已操了幾個月, 希望追回上次失手個科的分叩門用的,  辛苦了幾個月得個'桔'.   ...

我同你又係一樣, 本來用哩個考試........好失望啊!

呀仔都係考咗一科就開始放假,其實我都好想取消考試。因為放咗两個星期假,考試既mood都冇晒。雖然每日都有D練習做吓,但都係好"求其"。我都寧願開始放暑假,我自己都可以輕鬆吓。

係啦,,,,再溫都唔上心.莫講話追,一個唔該可考得仲衰...
[size=large]大家好,我叫D 打 !!  唯一偶像是 ANITA MUI 梅艷芳!! :wave:  :wave:.[size=medium]計起都有20年啦.

原帖由 stitchfriends 於 09-6-22 23:35 發表

我同你又係一樣, 本來用哩個考試........好失望啊!

咦 ! 我都係,上次亞女失手仲好離譜。今次反而有信心,只欠常識一科未考,E科又係最强項佔高分.....唉

其實如果考咗個d計唔計?
如計,考咗個科唔好咪死.
‹ 上一主題|下一主題