用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 喇沙小學的面試日期
go

喇沙小學的面試日期

請問各位扣門家長,喇沙小學安排你們在幾時面試?

乜喇沙小學有得叩門既咩?之前又話冇叩門位既?

原帖由 johnchow22 於 09-6-20 23:48 發表

係米真架, 係小一?還是以上插班生呀??

原帖由 johnchow22 於 09-6-20 23:48 發表

你是否收到通知? 是電話定寄信通知ga ?????? When??

我哋交咗信去扣,當時我見到好多份信件已經擺咗響度.我等到宜家一D 聲氣都無,其它D 學校反而好快約見我哋.

我唔知喇沙有無約見其它學生....又或者,他們沒有位置剩下給扣們生了.

原帖由 johnchow22 於 09-6-22 12:01 發表
我哋交咗信去扣,當時我見到好多份信件已經擺咗響度.我等到宜家一D 聲氣都無,其它D 學校反而好快約見我哋.

我唔知喇沙有無約見其它學生....又或者,他們沒有位置剩下給扣們生了. ...

我啲都叩咗喇沙,到宜家都是無聲氣,交叩門信時說這個月底會答復。

原帖由 雙寶媽媽 於 09-6-22 15:13 發表

我啲都叩咗喇沙,到宜家都是無聲氣,交叩門信時說這個月底會答復。

請問是誰人告訴月底會回復? 是 school office? 不過有回復總好過無回復, 總比石沈大海好......

原帖由 Adrian_mom 於 09-6-22 16:39 發表

請問是誰人告訴月底會回復? 是 school office? 不過有回復總好過無回復, 總比石沈大海好......

收取叩門資料的學校工作人員說的

回覆 1# 雙寶媽媽 的文章

真是有得INW ,喇沙小學安排你們在幾時面試

簽名被屏蔽

我都有叩門, 但你到現在都未有收到任何消息.

請問有無人收到消息呀? 好似話如果有交回郵信封我話, 叩門成功與否學校都會發信通知.