用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 特殊教育 阿仔有自閉症傾向,發展慢,好頭痛,幸有適當訓練令他進 ...
樓主: yeeyeemum
go

阿仔有自閉症傾向,發展慢,好頭痛,幸有適當訓練令他進步

回覆 1# yeeyeemum 的文章

Hi yeeyeemum

can I also hv your information. my email address is [email protected]. thanks.

回覆 1# yeeyeemum 的文章

你可唔可以比導師的資料我呀,我個仔同你一樣,好想找導師。我的電郵:[email protected]

我想你給這資料,我同你一樣,謝謝

Hi! karenandy,

Please check your email.

原帖由 karenandy 於 09-8-7 23:36 發表
Hi yeeyeemum,

Please send me details too. Thanks a lot!

[email protected]

Hi! AnpanmanMama,

OK! Please check your email.

原帖由 AnpanmanMama 於 09-8-10 19:22 發表
Hi yeeyeemum

can I also hv your information. my email address is [email protected]. thanks.

Hi! winglee300000,

佢send左俾你,請check email.  希望幫到你啦!

原帖由 winglee300000 於 09-8-10 20:00 發表
我想你給這資料,我同你一樣,謝謝

今日我同仔仔去左兼收位嘅學校見校長同埋兼收老師,仲有班主任,佢地都好有愛心,好接納我阿仔,即時做埋註冊入學同買埋校服,阿仔見到個新環境,初時都有d驚,好在個私人導師教定我要預告被阿仔知,帶定阿仔鐘意嘅玩具車,咁阿仔玩下玩下至無咁驚同抗拒,我亦都同學校老師溝通有關阿仔嘅情況,佢地都好主動會向我嘅私人幼兒導師了解有關阿仔係訓練時嘅進展,到左依家我都放心啲,而且兼收老師仲讚阿仔的情況不是太羞,應該是我係之前為阿仔搵左私人嘅綜合訓練俾佢有關啦!

兼收老師都話這位導師幾好,能夠幫到我分析阿仔去什麼服務最適合阿仔,唔駛我同阿仔去行左啲冤枉路,一搵就搵啱服務,之所以,我日後都會繼續返住兼收位,另外會繼續帶阿仔去私人做訓練,等阿仔嘅進展可以再好些,快些追翻慢左嘅發展。

請問可否SEND D 資料比我?

OK啦!請check email.

原帖由 Jodi_妹妹 於 09-8-20 14:32 發表
請問可否SEND D 資料比我?

yeeyeemum,

I want your information too,pls e-mail to me. Thanks!

加油

原帖由 yeeyeemum 於 09-8-19 17:10 發表
今日我同仔仔去左兼收位嘅學校見校長同埋兼收老師,仲有班主任,佢地都好有愛心,好接納我阿仔,即時做埋註冊入學同買埋校服,阿仔見到個新環境,初時都有d驚,好在個私人導師教定我要預告被阿仔知,帶定阿仔鐘意嘅玩具車,咁阿仔玩下 ...

OK! Please check your email.

原帖由 happybb09 於 09-8-20 21:03 發表
yeeyeemum,

I want your information too,pls e-mail to me. Thanks!

Thanks!  我同阿仔都會繼續努力下去。

原帖由 豆Dan 於 09-8-20 22:08 發表
加油

我的小朋友都有這個問題, 我都想要你讀那間學校的資料, 可以e-mail 給我嗎, 謝謝

SORRY, 忘記了 E MAIL [email protected]
謝謝

我女都有自閉傾向,而家2歲2個月喇,有d擔心。

唔該send d 資料俾我email: [email protected]

Thank you.

你係唔係想要私人訓練導師的資料,已經send了俾你,你check下啦!希望幫到你。至於兼收位間學校,阿仔1/9/09至開始返,未知好唔好喎!

原帖由 siusoma 於 09-8-28 15:59 發表
SORRY, 忘記了 E MAIL [email protected]
謝謝

個導師send左資料俾你,你試下搵佢幫手,佢會教你點樣去幫你個女架!努力啦!

原帖由 KiuShaBB 於 09-8-28 16:20 發表
我女都有自閉傾向,而家2歲2個月喇,有d擔心。

唔該send d 資料俾我email: [email protected]

Thank you.

我想問自閉症有咩動作係好明顯,一看便知係有呢個症,點解你地健康院0的姑娘咁早就會check到(20個月),但我個仔18個月去到都冇講什麼,之後叫我4years先返去,但我見我個仔現在都未識講0野,約番見姑娘,先再叫我看醫生~