用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 迦南有豬流感
go

迦南有豬流感 [複製鏈接]

kowloon tong 迦南有小朋友有個案 但係學校到而家都無主動同我地d家長溝通 雖然我呀女係nursery 但係我覺得學校都應該要同我地傾吓之後點安排  唔駛等到要睇新聞先知..

唔知其他媽咪有咩睇法?
   0    0    0    0

吓~你點知架,我朋友個女嗰度讀Nl喎 !

原帖由 小靜姸 於 09-6-16 22:14 發表
kowloon tong 迦南有小朋友有個案 但係學校到而家都無主動同我地d家長溝通 雖然我呀女係nursery 但係我覺得學校都應該要同我地傾吓之後點安排  唔駛等到要睇新聞先知..

唔知其他媽咪有咩睇法? ...
[url=http:www.youngnutrition.net]youngnutrition[/url][img align=left]http://www.youngnutrition.net/member/tickers/48743/ticker1.pug[/img]

尋日6.30pm無線有新聞報導 個女仔係星期日確實有 今日報紙都有講

原帖由 Namnam05 於 09-6-16 22:22 發表
吓~你點知架,我朋友個女嗰度讀Nl喎 !

其實都全部停課..仲有咩安排?

回覆 4# 小靜姸 的文章

各位好媽媽,

唔洗咁擔心既,因為天主自有安排,我們能夠做到的,只有默默忍耐,靜觀其改變(豬流感)吧!!

原帖由 cy36baby 於 09-6-16 23:20 發表
其實都全部停課..仲有咩安排?

yes agree!!!!

小朋友都係停課後先染病, 學校都係依足政府指示, 到時政府話復課就復課, 繼續停課就停課, 學校唔會比其他人更早知道政府的安排。

所以,學校就算同家長溝通,都唔會講到D乜!
‹ 上一主題|下一主題