用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 青衣 x 洋學習中心
go

青衣 x 洋學習中心 [複製鏈接]

請問暑期托管課程如何?可否分享或給與意見

0    0    0    0

回覆 1# zubut 的文章

個人覺得一般。

唔係勁好,又唔係勁差。

就算鬼佬教,都普通到不得了。

回覆 2# S08CWL42 的文章

6 yrs old

回覆 3# ssaa 的文章

請問有冇好介紹嗎?

回覆 6# S08CWL42 的文章

thanks for sharing

如果樓主係指青怡啟X, 我就覺得麻麻! 兩年前我仔仔5歲, 參加暑期半日托管, 全期共$2000, 包英文(不是西人教),畫畫,普通話...
有一日,仔仔番泥話我知冇上普通話,被老師叫左係課室出面坐(即reception隔離),于是我第二日問番職員,佢話仔仔頑皮並破壞課室跌序!
我自問仔仔係頑皮,但佢好驚teacher,teacher兇少少佢即停,絕對唔係難應付。我報呢個班最想佢學英文&普通話,但佢竟然唔比佢上,結果成個暑假都唔知學到乜。
而且佢地d職員態度好差,我完全唔覺得佢地有愛心!我之前問職員如仔仔想去toilet(中心入面冇toilet,要行出去30米用key開),可否帶佢去,佢地話唔得,佢地唔會帶佢去咁話!激氣!
我仔仔番得唔開心(可能覺得姐姐唔錫佢)!反而舊年報明愛半日托管佢仲開心,只需$950!

Edith (Hin-Hin ma) :-D
‹ 上一主題|下一主題