用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 崇真小學暨幼稚園(小學部) 2009-10 崇真小一家長交流
樓主: CarrieBB
go

2009-10 崇真小一家長交流

原帖由 adrianlui 於 09-6-12 21:38 發表
to :  yan0203 我個仔讀荃灣聖母幼稚園
我都報小一預備班,我同公司request first day off(13/7),希望可以第一日自己帶,之後會搭校車

oic,唔知第時(9月)我亞仔同你亞仔會唔會坐同一架校車一齊返學呢?

咦,唔通你都係住荃灣???咁好囉,我哋兩個仔有伴囉!!

原帖由 adrianlui 於 09-6-12 22:48 發表
咦,唔通你都係住荃灣???咁好囉,我哋兩個仔有伴囉!!

yep... 荃灣人,喺我哋個仔有伴
唔知預備班會唔會取消呢?  同埋你有冇收到通知收唔收你個仔讀?  因為我是在註冊日報,但個職員收咗我張票後又沒有俾番張收據我,所以攪我都唔知點!!!!

我都係沒有俾番張收據我,都唔知會否cancel,等通知,不過都心中有數囉!係嗎?

我個internet終於用得番喇!!
我諗應該8/7評估日會有通知.
你地都去, 到時就見到面. .

yan0203如果有得番, 我會自己送.

原帖由 adrianlui 於 09-6-19 00:39 發表
我都係沒有俾番張收據我,都唔知會否cancel,等通知,不過都心中有數囉!係嗎?

回覆 1# CarrieBB 的文章

hi adrianlui
很久冇見到! 8/7我都有去評估呀同聽講坐,預備班我都會自己帶但我哋13/7去唔到,因阿仔嗰日學校喺畢業禮呀!你評估喺咩組?我呀仔"Plant"組!

Anyone receive any notice for the Pre P1 course?... thz