用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小一選校 急急, 想問本人可以選41校網
go

急急, 想問本人可以選41校網 [複製鏈接]

請問41校網的小學, 邊間好呀?? 麻煩指教..THX!
   0    0    0    0

醒目開學勳章 王國長老

我只可以講.........每一年都超級多人抽maryknoll同埋喇沙, 所以總有好多人失望, 如果唔好彩or策略唔好, 好易碌左去後面唔知咩志願, 所以41網亦係出名既重災區
千祈唔好1,2,3都選晒d熱門學校呀, 要保守d (除非已有私校墊底唔志在啦)
原帖由 stephanie0050 於 09-6-2 10:25 AM 發表

Only 8 for boys and 10 for girls, not very difficult to understand them (through their individual forum) and choose.  

原帖由 stephanie0050 於 09-6-2 10:25 發表

thx very much !! 我想選華德舊址果間呀, 你地覺得果間好唔好呀!!

原帖由 Heiyingleefamil 於 09-6-2 12:08 發表
Only 8 for boys and 10 for girls, not very difficult to understand them (through their individual forum) and choose.  

‹ 上一主題|下一主題