用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 今年仲有邊樹有lego書包賣呢?
樓主: 恩禧媽
go

今年仲有邊樹有lego書包賣呢? [複製鏈接]

回覆 1# DonaldDuck 的文章

DONALD DUCK,
請問你在那個websit睇到這些款式?

Hi Honeymum,

我係這個 website 睇到架 ! Thanks !

http://search.books.com.tw/exep/prod_search.php?cat=all&key=%BC%D6%B0%AA

原帖由 Honeymum 於 09-6-5 11:10 發表
DONALD DUCK,
請問你在那個websit睇到這些款式?

原帖由 DonaldDuck 於 09-6-5 10:30 發表
Hi 恩禧媽,

請問有冇以下哩幾款呢 ? Thanks !

&width=260&height=260&quality=80 http://www.books.com.tw ...

honeymum,
我就是買了donaldduck所post的書包呀!

DonaldDuck,
多謝你加的註腳!好清楚呀!
我見到都係軟頂的款多d,即右一及左二的款。至於我買的款,已是最後一個。大碼就會有多d硬頂款選擇。希望幫到你啦!~

Hi 恩禧媽,

唔洗客氣 ! 係呢 ? 我想問妳買咗個款書包放唔放到F4快勞呢 ? 同埋水樽放係邊到呢 ? Thanks !

原帖由 恩禧媽 於 09-6-5 21:56 發表

honeymum,
我就是買了donaldduck所post的書包呀!

DonaldDuck,
多謝你加的註腳!好清楚呀!
我見到都係軟頂的款多d,即右一及左二的款。至於我買的款,已是最後一個。大碼就會有多d硬頂款選擇。希望幫到你啦!~ ...

原帖由 DonaldDuck 於 09-6-8 09:36 發表
Hi 恩禧媽,

唔洗客氣 ! 係呢 ? 我想問妳買咗個款書包放唔放到F4快勞呢 ? 同埋水樽放係邊到呢 ? Thanks !

donaldduck,
其實我買的款式係放A4,放F4的話就要屈頂,好彩個書包係硬頂,咁就算屈左都唔會坐爛張紙呀!水樽放在側袋呀!

請問沙田邊度有得賣?我想帶仔仔去試下看看是否合"身".
我仔仔好細粒,唔知lego是否適合他.

I know you can find the LEGO schoolbags at the TOYSRUS [TST Ocean Terminal].

原帖由 heilok 於 09-6-12 11:56 發表

:wave: :wave:

原帖由 heilok 於 09-6-12 11:56 發表

heilok,
沙田無得賣,我諗你最近都要去尖沙咀呀!

尖沙咀邊度呢???仲有邊區有????thx^^
[img align=right]http://img2.uploadimages.net/032559ShowLetter.gif[/img]

請問Lego書包有無護脊?

原帖由 carfield 於 09-6-15 23:02 發表
尖沙咀邊度呢???仲有邊區有????thx^^

物呢隻書包突然咁搶手?

我在 Tsimshutsui new world 百貨公司買過.

嗯, 物 Toyrus 有 lego 書包買咩. 而我去街經過 Toyrus 唔多覺眼, 地点如下, 你即管去 look look.

1) Tsimshatsui Toyrus 海運大廈地庫 (即是 Tsimshatsui bus terminal 果邊入口搭電梯上轉左, 直行, 買BB三, KFC, Pizza 果層)

2) 黃埔商場 (即冒險樂園, 上邊果層, 大眾書局隔離)

3) 新都城(唔知第一定第三期?) (即客家好棧茶樓, 直銷中心, 惠康果邊)

看你似九龍人!可以試下去mega box 6/f,我舊年响果樹買,260+,用咗一年都o.k. 9 月可繼續用!
原帖由 stitchfriends 於 09-6-16 16:40 發表

物呢隻書包突然咁搶手?

我在 Tsimshutsui new world 百貨公司買過.

嗯, 物 Toyrus 有 lego 書包買咩. 而我去街經過 Toyrus 唔多覺眼, 地点如下, 你即管去 look look.

1) Tsimshatsui Toyrus 海運大廈地庫 (即是 ...
‹ 上一主題|下一主題