用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 民生書院幼稚園 - Sept 2009 (K1) 的家長請進來 ...
樓主: makcyc
go

民生書院幼稚園 - Sept 2009 (K1) 的家長請進來 [複製鏈接]

我仔仔都係waiting list,都係K1 pm ,已在5月21日回校註冊~~

原帖由 patnic 於 09-5-22 17:41 發表
我囡囡入今年k1 pm class. 好開心民生收我個女, 佢係waiting list 嚟o家!

回覆 7# michellebaby 的文章

michellebaby :

你好呀!我小朋友今年報k1,可唔可以告訴我面試問了家長和小朋友咩問題呀?[email protected]

Hello -

my daughter is in AM K1 and how are your kids doing on the first two weeks?  Can do some chit chat here?

原帖由 aleelee 於 09-9-9 11:32 發表
michellebaby :

你好呀!我小朋友今年報k1,可唔可以告訴我面試問了家長和小朋友咩問題呀?[email protected]

原帖由 michellebaby 於 09-5-23 23:40 發表
我住北區架 =.='' 仲遠
不過我會親身帶呀女出九龍塘坐校車
因為由北區直接坐校車實在太耐啦 親身帶呀女返到幼稚園又就唔啱返工時間
希望呢個係比較好既方法囉

可能我個女一向坐慣長途車啦 所以都 ok 最多朝朝坐頭等 ...

你好, 我都係住北區架, 都煩緊安排d咩既幼稚園比bb, 附近既幼稚園質素係點我又唔知, 仲話要諗埋小學, 但係北區既學校質素我真係有保留, 淨係見果d新移民既囝囡幾咁無禮貌同百厭, 我就已經怕咗一半, 如果心儀既, 又山長水遠, 好煩呀~
係呢, 你可唔可以分享吓, 點解你會選外邊咁遠既學校, 而唔留番係屋企附近既幼稚園呢?!  我都想聽吓唔同人既意見!!
佢仲未讀, 出年先報名,
‹ 上一主題|下一主題