用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 七月份康文署的康體活動有得報啦!
go

七月份康文署的康體活動有得報啦! [複製鏈接]

請留意以下資料:

http://www2.lcsd.gov.hk/cf/searc ... ng=b5&type=crsp
   0    0    0    0

想問吓有經驗既家長, 如果我睇中咗一個COURSE, 佢話要到指定既地方報名, 例如活動地點在荃灣楊屋道, 咁係咪要在楊屋道交表. 唔該.

原帖由 marky 於 09-5-19 14:21 發表
v. good info, thank you,  焯媽媽!

原帖由 gordon 於 09-5-19 14:43 發表
想問吓有經驗既家長, 如果我睇中咗一個COURSE, 佢話要到指定既地方報名, 例如活動地點在荃灣楊屋道, 咁係咪要在楊屋道交表. 唔該.

如需抽籤,表格必須放於同區任何一間體育館;
如可直接報名的活動,可於全港任何一個體育館報

原帖由 clarinet 於 09-5-19 22:28 發表

DEAR

我想問如何DOWNLOAD 個報名表 ?
MIHO

Clarinet,

many thanks for your help.

Gordon

原帖由 clarinet 於 09-5-19 22:28 發表

幼兒水上安全班

原帖由 salinalam2000 於 09-5-29 16:04 發表
did anyone join the captioned before?  can u share yr experience?  is it fun? can 2 kids accompanied by only ONE adult?

pls share

salinalam2000,
幼兒水上安全班,係要一位成人陪同一位幼兒參加,如果你同時有兩位幼兒,咁就要睇下教練俾唔俾你一帶二上課,但我諗多數都唔得呀!你可以搵其他親戚或朋友幫手一起上堂呀!
堂上會有好多玩具提供俾幼兒玩,多數幼兒都好喜歡。有d教練會教家長點樣hold住幼兒學游泳。有d教練就好"hea",睇下你好唔好彩呀!

小領袖計劃

請問有無人參加過小領袖計劃?知否4﹣6yr 玩什麼呢?
‹ 上一主題|下一主題