用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 小學雜談 統一派位就揭盅啦.......心情如何?
樓主: chisum-ma
go

統一派位就揭盅啦.......心情如何? [複製鏈接]

原帖由 Geni 於 09-5-17 22:11 發表
如果我都好似你咁有私校BACKUP, 我都唔會訓唔著, 之但係我一間都冇, 都幾難唔緊張......

仲記得11月放直資RESULT同自行係同一日, 之前O個日我去完郊遊累到死都都係訓唔到, 直到12點睇完RESULT先訓到.... 話咁快就到 ...

Still remember me ? Wish you the best of luck !

醒目開學勳章

原帖由 LS+MCS 於 09-5-18 10:02 發表

Still remember me ? Wish you the best of luck !

梗係記得啦!

前兩日又同老公傾過大抽獎o既問題, 我地可以做o既都做o左, 本區過去幾年o既派位分析, 出result前後o既準備功夫通通都做哂, 但始終最最最擔心都係驚自己唔好彩, 做最唔好彩o個10~20%........ 我唔怕個仔成績唔好, 我只係怕佢學壞....

係6月6日 派彩呀
原帖由 alicetong 於 17-5-2009 10:13 AM 發表
0下mouth:" />
究竟係6月6號定7月7 號呀....

原帖由 黃巴士 於 09-5-17 22:57 發表

咁又係!!  
好多MUMMY都緊張到胃痛&失聲.
過多幾年, 到時派中學又要失眠多次, 如今做父母真係好大壓力.

ANYWAY, GOOD LUCKY啦!!

上年我都緊張到...爆哂瘡... !
‹ 上一主題|下一主題