用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 有無好嘅游泳班/私人游泳教練
go

有無好嘅游泳班/私人游泳教練

我想找一些好的游泳班 / 私人游泳教練, 大家有無好介紹呀?
如有請pm我, 謝謝!

我個仔係荃灣强生泳會游咗三年,教練好有心機教所以佢好鍾意練水。教練都有5個,學費又唔會太貴,每個星期要游3日。
原帖由 ykjovita 於 09-5-9 11:12 發表
我想找一些好的游泳班 / 私人游泳教練, 大家有無好介紹呀?
如有請pm我, 謝謝!

我都想找游泳私人教練, TKO區, 如有請PM我。 Thanks!

iwff

me too!我都想要九龍區。
原帖由 ykjovita 於 09-5-9 11:12 發表
如有請pm我, 謝謝!

我都係tko區, 如果大家搵到個好教練, 可唔可以一齊學, 可能會平一點.
你個小朋友是仔仔還是囡囡呀?

原帖由 iwff 於 09-5-9 23:06 發表
我都想找游泳私人教練, TKO區, 如有請PM我。 Thanks!

iwff

我個係仔仔7歲, 我住寶林區。小朋友男仔女仔一起學我相信都冇問題的, 最難係找到好教練。

iwff

原帖由 ykjovita 於 09-5-10 09:39 發表
我都係tko區, 如果大家搵到個好教練, 可唔可以一齊學, 可能會平一點.
你個小朋友是仔仔還是囡囡呀?

我都是寶琳區, 囡囡都是7歲啦! 又會咁啱, 我剛剛收了有個bk媽咪的資料, 我明天才打電話比佢, 佢係女教練, 你有無其他要求, 你可以pm比我.

原帖由 iwff 於 09-5-10 16:24 發表
我個係仔仔7歲, 我住寶林區。小朋友男仔女仔一起學我相信都冇問題的, 最難係找到好教練。

iwff

Hi ykjovita,

Please check pm.

Cheers....
iwff

原帖由 ykjovita 於 09-5-10 17:04 發表
我都是寶琳區, 囡囡都是7歲啦! 又會咁啱, 我剛剛收了有個bk媽咪的資料, 我明天才打電話比佢, 佢係女教練, 你有無其他要求, 你可以pm比我.

回覆 7# ykjovita 的文章

Can you PM me the contact no. of swim coach? I am also live in TKO. Thanks.

我個仔跟左個男教練好幾年都好好又細心,我聽佢講好似佢都有係tko教小朋友的,如果你要我可以pm你的~~

Edison 媽咪,

煩請PM我資料及價錢作參考。謝謝!

Cheers...
iwff

原帖由 Edison媽咪 於 09-5-11 17:10 發表
我個仔跟左個男教練好幾年都好好又細心,我聽佢講好似佢都有係tko教小朋友的,如果你要我可以pm你的~~

强生泳會分初班、後備隊、泳隊A及B和精英組。每星期游3日每次個半小時至兩小時,包入場月費500元,每星期游足5日就600元。如果小朋友喜歡游水都OK,如果唔係真係好辛苦。如果想要更多資可以email:[email protected]給我,希望可以幇都你。
原帖由 qooboy 於 09-5-11 09:25 發表
Please PM the details to me.  Thanks!

We live in TKO.  Can you pm the details to me.  Thanks !

原帖由 Edison媽咪 於 09-5-11 17:10 發表

Edison 媽咪,

煩請PM我資料及價錢作參考。謝謝!

我都是住tko, 仔仔也是7, 有消息通知pm我, thanks

原帖由 ykjovita 於 09-5-10 17:04 發表

我對仔女跟既教練多數教港島,不過佢真係好好,你們是住九龍區,唔o岩用。

醒目開學勳章 貢獻勳章

誠徵老師topic, 老師只可以pm回應會員, 如果於版面留言(如 :Please check pm), 版主會先以PM警告, 再犯就封鎖帳號.

有無好嘅游泳班/私人游泳教練

原帖由 lokching627 於 09-5-11 09:52 發表
Can you PM me the contact no. of swim coach? I am also live in TKO. Thanks.

me too
my e-mail is [email protected]
thanks

原帖由 HinMa 於 09-5-13 01:06 發表
我對仔女跟既教練多數教港島,不過佢真係好好,你們是住九龍區,唔o岩用。

Dear HinMa,

Pls check pm

Callas