用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 特殊教育 好高興認識您們~日後請多多指教ar!!!!
go

[唐氏] 好高興認識您們~日後請多多指教ar!!!! [複製鏈接]

各位大家好!小b初來報到  ~好開心~真係好開心,因為我一直以來都吳知道原來有這樣一個温暖ge地方,比我地一班"同一天空下"ge好媽媽互相支持同鼓勵,真是感動~我好後悔咁遲先join大家呢!我個唐糖B 8個月大la~我一直都有好多心事吳知同邊個講,好吳開心,第一次做人媽媽就遇到li個"大考驗"真係好多野都吳識,希望各位多多指教啊~我好想知平時有D咩遊戲OR玩具OR運動可以每日在家幫BB做又可以幫助佢鍛鍊體力及智力發展呢?平日仲可以在哪裡同你地傾計呢?我好想識多D唐媽媽交流一下啊~有冇BLOG/MSN/EMAIL???
   0    0    0    0

welcome lamchichibb

你已經係我blog 留過言,我吾再自我介紹喇

我地呢度有介乎7歲至幾個月既小b, 有些媽媽們都已見過面,有在職媽媽也有全職,日後可以慢慢溝通交流一下.

你的小b 是男定女呀,平日邊個照顧??

hi,LAMCHICHIBB

我既希希剛2歲,他也是唐寶寶!

this is my blog...
http://hk.myblog.yahoo.com/kitwife1030
有著你所以有快樂 有著你所以有希望

Lamchichibb
Welcome to our big family. You'll find a lot of love here. Pls check PM.
原帖由 LAMCHICHIBB 於 09-4-25 18:07 發表
   各位大家好!小b初來報到  ~好開心~真係好開心,因為我一直以來都吳知道原來有這樣一個温暖ge地方,比我地一班"同一天空下"ge好媽媽互相支持同鼓勵,真是感動~我好後悔咁遲先join大家呢!我個唐糖B 8個月大la~ ...

Hello 新加入既姊妹, 我都留左言比係丫, 你隨時call我地喇! 我地可以隨時分享照顧BB既野架

好多謝各位ge回覆ar~真係好開心識到各位mami同你地可愛活潑ge BB~ 我會時時上去你地GE BLOG 到8下,日後有好多問題麻煩大家啊~請指教~請指教~

‹ 上一主題|下一主題