用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 升中派位 你地介唔介意個女讀女校? 屯門劉xx
go

你地介唔介意個女讀女校? 屯門劉xx [複製鏈接]

如果第一志願填英中,人地話第二最好填中中.
如果第二都想填英中, 那劉金x可博一博.
但我不太想個女讀女校.

你地點睇呢?
   0    0    0    0
[size=large]大家好,我叫D 打 !!  唯一偶像是 ANITA MUI 梅艷芳!! :wave:  :wave:.[size=medium]計起都有20年啦.

劉金x填第二志願易入, 有人填第3-4志願都入到, 但口碑麻麻, 學生大多不願留0係學校, 一放學就走。

yes ~agree
原帖由 kit7266 於 09-4-23 19:52 發表
劉金x填第二志願易入, 有人填第3-4志願都入到, 但口碑麻麻, 學生大多不願留0係學校, 一放學就走。
時常開心要笑.....www.hklaufamily.com/icon30.html :-P

我怕有同性x 問題.....
[size=large]大家好,我叫D 打 !!  唯一偶像是 ANITA MUI 梅艷芳!! :wave:  :wave:.[size=medium]計起都有20年啦.

同性戀問題不太嚴重, 但學生與學生明爭暗鬥、是非較為嚴重。

原帖由 dder 於 09-4-24 10:23 發表

甘就夠死啦...

原帖由 kit7266 於 09-4-24 20:21 發表
同性戀問題不太嚴重, 但學生與學生明爭暗鬥、是非較為嚴重。

老師叫我 no 2  選劉金 x , 我都心大心細, 女校好似唔平衡, 有無人依家讀緊 / 讀過

原帖由 dder 於 09-4-23 18:44 發表
如果第一志願填英中,人地話第二最好填中中.
如果第二都想填英中, 那劉金x可博一博.
但我不太想個女讀女校.

你地點睇呢?

原帖由 dder 於 09-4-24 10:23 發表

同性戀問題不太重要 如妳女兒沒有這方向不是大問題

反而是擔心有拍拖問題

現在的年輕人對性開放太嚴重

現在的年輕人大多不是注重感情 而是性

幼女一不小心給誘惑 什麼都救不了

所以小女唸了6年女校 中學還是希望以選女校為優先
‹ 上一主題|下一主題