用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 小朋友將入讀九龍塘基督教中心幼兒園家長 ...
樓主: goofy_bb
go

小朋友將入讀九龍塘基督教中心幼兒園家長 [複製鏈接]

I live in Kowloon Tong and my maid will bring my boy to school by taxi.

I will take minibus to school & by taxi/minibus go home accompany by maid  / me

wrong post - deleted.

請問你地小朋友開學點呀???習唔習慣呢??老師OK唔OK呀?? 我囡黎緊會插班PM class,想知學校情況, 謝謝

原帖由 KPKmama 於 09-8-31 11:27 發表
請問你地小朋友開學點呀???習唔習慣呢??老師OK唔OK呀?? 我囡黎緊會插班PM class,想知學校情況, 謝謝

我囝囝讀am n1b, 我覺得d老師好有愛心呀, 校長又好好呀, 我地只可以第1-2日陪佢, 第3日開始佢地自己返, 我囝囝都有喊, 老師每日都打嚟講返d情況
憲泓出世6磅 6個月16磅 10個19磅

回覆 1# fanipwife 的文章

我小朋友讀 N1C 呀...  我認得你個囝囝呀... 我叫你幫手買套個媽咪呀... 你有冇 msn 呢?
我想問有關於幼稚園問題呀...  唔該你爸爸呀....

原帖由 晉晉媽媽 於 09-9-3 15:43 發表
我小朋友讀 N1C 呀...  我認得你個囝囝呀... 我叫你幫手買套個媽咪呀... 你有冇 msn 呢?
我想問有關於幼稚園問題呀...  唔該你爸爸呀....

又會咁岩哈哈, 你有冇msn呀我好交換下意見
[email protected]

CHRISTIAN YOUTH CENTRE KINDERGARTEN

原帖由 tokyobaby 於 09-9-21 08:51 發表
what's the eng name of this school ?
‹ 上一主題|下一主題