用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 教材閱讀 用咗Your Baby Can Read的成效?
go

用咗Your Baby Can Read的成效?

唸近買唔買, 有冇用咗Your Baby Can Read的媽媽可以分享一下成效

醒目開學勳章

有效~
由6mth睇到大約15-16mth (每日唔定0-2次), 11mth 未識講嘢已經識睇完個字攞隻動物俾我地.. 之後好快識講giraffe (當時連媽媽都未識講!)
就好似佢個作者講.. 學識頭50個字之後就好容易, 阿仔就嚟兩歲, 响街見到個字一次就認得!

醒目開學勳章

請問你於邊到買ybcr ?

原帖由 kerkermui 於 09-3-22 13:09 發表
有效~
由6mth睇到大約15-16mth (每日唔定0-2次), 11mth 未識講嘢已經識睇完個字攞隻動物俾我地.. 之後好快識講giraffe (當時連媽媽都未識講!)
就好似佢個作者講.. 學識頭50個字之後就好容易, 阿仔就嚟兩歲, 响街見到 ...

醒目開學勳章

原帖由 teacats 於 09-3-23 09:52 發表
請問你於邊到買ybcr ?

之前有媽媽搞group order時訂架~

原帖由 Cathy1223 於 09-3-23 13:08 發表
記住吾好係香港果間(n艾kiss)買,因為賣好貴,你買既話就到網上訂購,價錢平好,好多ga,我好多fd都係網上買ga,如你有需要我可pm個網址比你:)

我check 香港好似有間新AGENT 買..
要HK$2080

但新加坡好似只是約HK$1500,未計運費, 點解香港貴$500????

但之前更有BK的媽媽話MXXXX要$3580,或是HK$7000, 不過有其它嘢送...

ybcr really works!
我囡囡由13mths睇到19mths就識讀30個words...

回覆 # 4的文章

Pls PM info to me!! Thanks.

I am interesting, ls send e-mail to me , thank

[email protected]

Hi, I want to buy "baby can read set"  too.
Link below
http://infantlearning.com/products/asia.html

電: 6680 6629

Anyone know if this is the lowest price? (full set)?

Maybe. You have to compare item by item and take account of the shipping charge as well.

原帖由 adrian_mama 於 09-3-31 13:44 發表
Hi, I want to buy "baby can read set"  too.
Link below
http://infantlearning.com/products/asia.html

電: 6680 6629

Anyone know if this is the lowest price? (full set)?

原帖由 Cathy1223 於 09-3-23 13:08 發表
記住吾好係香港果間(n艾kiss)買,因為賣好貴,你買既話就到網上訂購,價錢平好,好多ga,我好多fd都係網上買ga,如你有需要我可pm個網址比你:)

請問可以PM個網址比我嗎? Thank you.