用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 有無人4-5月報左考琴?
go

有無人4-5月報左考琴?

點解咁耐都未收到考試資料?

me too. My piano teacher said we should expect to receive the letter soon.

琴行都係咁講. 但等了又等還是未收到....

原帖由 Tzeyanmui 於 09-3-17 17:02 發表
me too. My piano teacher said we should expect to receive the letter soon.

Me too !

原帖由 Gordon0304 於 09-3-17 17:17 發表
琴行都係咁講. 但等了又等還是未收到....

原帖由 Gordon0304 於 09-3-17 16:13 發表
點解咁耐都未收到考試資料?

Me  too!

你係講緊對考生資料個封信or準考證a?
如果係準考證,應該3月尾先收到,如果係核對資料果封信就應該收左ga la~
喜歡鋼琴、彈琴及教琴的我~~只想看著我的學生開開心心快快樂樂的成長~~

admission form will be issued around late March

我咁心急想知, 除了想快啲考完之外亦是因為我地打算復活節去旅行. 一日收唔到考試資料, 一日都confirm唔到旅行的日期    無辦法啦, 為有再等吓.

原帖由 boazmama 於 09-3-18 10:49 發表
admission form will be issued around late March

醒目開學勳章

會唔會有可能係放完紅假後先考?  
因為d考官都要放假架?!無理由月頭考幾日, 之後放幾日至再考架?  有無人知呢?

原帖由 Gordon0304 於 09-3-18 13:36 發表
我咁心急想知, 除了想快啲考完之外亦是因為我地打算復活節去旅行. 一日收唔到考試資料, 一日都confirm唔到旅行的日期    無辦法啦, 為有再等吓.

...

My teacher also said that it should receive at the end of March.