用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 學校情報 保良局陳守仁小學  開放日
go

保良局陳守仁小學  開放日

親子童讀樂 醒目開學勳章 +3金熱血

保良局陳守仁小學將於3月21日舉行學校開放日,讓正為子女選校的父母能了解學校的環境、師資、學習風氣、學生表現等等,為孩子踏入小學教育作出合適的選擇。

開放日期:2009年3月21日(星期六)
開放時間:11:00am至6:00pm(毋須登記)
學校地址:九龍油麻地海庭道六號
學校網址:http://www.plkctslps.edu.hk:8080/index.php
查詢電話:2367 3318
教育王國 www.edu-kingdom.com

出色的教育王國父母,出色的新一代

多謝BK_EDITOR,
開放日時間為上午十一至下午六時
毋須登記

錯過了今次的開放日, 還有其他日子嗎?

我舊年去過, 入去的確是冇須登記, 不過如果你想聽簡介的話, 便要登記.  一天的開放日, 有幾場的簡介會.  我舊年冇聽過, 因為要排到好後的時間簡介會才有位, 我不想等.

學校當時太多人了, 上落樓梯時, 真係行到行唔到咁濟

原帖由 idie 於 09-3-19 15:20 發表
近地鐵站嗎?

我覺得不算好近, 當時我是在奧海城行過去是可以的.

附近有些什麼?

請問深水涉聖公會基愛小學好唔好呢?幫忙

幫幫忙

2010年5月1日開放日

我都去睇睇, 學費唔係太貴, 只是萬多元一年, 佢始終係名校, 睇下都好.

去下都好喎

等我都帶小朋友去睇下先.. 當免2費活動都好嘛

原帖由 fonnylam 於 10-4-10 12:45 發表
我都去睇睇, 學費唔係太貴, 只是萬多元一年, 佢始終係名校, 睇下都好.

今年學校開放日是2011年4月22日(星期五),復活節假期首天,時間為上午10時至下午5時

我係細女,可否考入?是否活動教學?
我住在青衣,校車(交通)時間會否太耐?
多謝指教:loveliness: