用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 工程師EASTER活動~ 經濟日報讀者可以平500蚊 ...
go

工程師EASTER活動~ 經濟日報讀者可以平500蚊

我岩岩收到個老友電話..
話有一個咁既活動.. 我想問有冇人都報左喇?
好似話都幾多野玩架喎! 起碼都有得去參觀下鐵路博物館..
仲話會有個工程師帶參觀添!
原本諗住全家去旅行.. 但係市道咁差..
都係慳返筆錢報下WORKSHOP俾小朋友玩下開心下算喇!

我個朋友SEND左佢個EMAIL俾我.. 你地要資料我再FOR俾你地..
不過唔知係咪要佢11號出果份報頭先有呢個DISCOUNT..
我叫左個朋友問.. 聽日再UPDATE呢個資料俾大家..

有冇最新資料 .....thx! (e.g. website )

原帖由 8wing8 於 09-3-12 19:27 發表
我岩岩收到個老友電話..
話有一個咁既活動.. 我想問有冇人都報左喇?
好似話都幾多野玩架喎! 起碼都有得去參觀下鐵路博物館..
仲話會有個工程師帶參觀添!
原本諗住全家去旅行.. 但係市道咁差..
都係慳返筆錢報下WORKS ...

HI,
PLS PM TO ME, THANKS

I would like to get the info. too, pls PM me ,tks.

果個小姐話佢地個website 維修緊..
我得佢地個email only.. 你留個email俾我..
我fw俾你啦.. 佢d內容係晒個leaflet度.. 我cop唔到俾你 > <

*另外.. 果個小姐話呢..
只要係3月18日之前既經濟日報既報頭都可以有果個優惠..