用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 課外活動 請問大家有冇聽過"盧峰"教畫畫很出名的 ...
樓主: HB
go

請問大家有冇聽過"盧峰"教畫畫很出名的

個個小朋友都學到唔願走,所以新生要輪候咁耐,我的小朋友由幼稚園中班學到現在小四,佢都仍然要學,無論學費和專業程度我都覺得幾好,就由得佢繼續學。當然,畫畫都講天份。

原帖由 starfishting 於 09-9-30 23:22 發表
個個小朋友都學到唔願走,所以新生要輪候咁耐,我的小朋友由幼稚園中班學到現在小四,佢都仍然要學,無論學費和專業程度我都覺得幾好,就由得佢繼續學。當然,畫畫都講天份。 ...

我仔學左幾個月,就話唔想返...但阿女就好鐘意返....佢學素描....真係有板有眼的,我果次問佢,有邊部份係老師幫你架...佢話,全部都係自己劃咁濟架........

請問盧峰畫室Kwun Tong branch係邊架?可否p.m.or email 資料給我
[email protected]

Thanks,

盧峰畫室Kwun Tong branch係邊架? 可否p.m.資料給我

我十分滿意盧峰畫室:老師非常有愛心,學費又平,老師不会催促夠鐘,每次要學生完成傑作才可離開,有考試升班,我小女一歲已報名,到三歲才有位!

可否都pm我呢,謝謝