用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 聖三一堂曾肇添幼稚園家長分享
go

聖三一堂曾肇添幼稚園家長分享 [複製鏈接]

請問聖三一堂曾肇添幼稚園 好不好? 請給意見, 謝!
   0    0    0    0

O.K. 我仔仔讀緊, 都幾多功課, 程度中上.

好多功課 ??    我就係唔想小朋友太多功課. 請問你的小朋友讀緊幾年級呀?

曾肇添收左我的女兒讀上午. 6月註冊. 同一時間有又一村, 今個月尾註冊. 正考區俾佢讀邊間.

原帖由 tscr701nt 於 09-3-12 15:47 發表
好多功課 ??    我就係唔想小朋友太多功課. 請問你的小朋友讀緊幾年級呀?

曾肇添收左我的女兒讀上午. 6月註冊. 同一時間有又一村, 今個月尾註冊. 正考區俾佢讀邊間. ...

多功課咁咪好囉~ 升小一時適應冇咁辛苦bor~
聖三一都收左我阿女讀上午班, 希望到時大家可以做同學仔喇~

my son also am class wor..we will know each other later ah...
BTW, I also want to know how many homework in K1 ah? I like more homework that means in P1 not hard ah.
thanks!

醒目開學勳章

我個仔都收左am class wor
但我鐘意宣道多d,但waiting
聖三一究竟好吾好?

我阿仔收了pm class呀, am class full o左要等waiting. 所以6月都未知註唔註冊, 現在煩緊 , 因此問問大家意見???

我淨係知道可以直升小一, K1上學期開始劃線, 下學期逢星期五有劃線功課返屋企做, 一星期各有二堂普通話及英文25分鐘......所以我想知道小學好唔好??如有家長知道, 可否分享一下??謝!!!
‹ 上一主題|下一主題