用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 聖保羅堂幼稚園(北角) 有沒有小朋友住荃灣????? 校車一問
go

有沒有小朋友住荃灣????? 校車一問

我小朋友住荃灣, 唔知有沒有校車 or 褓姆車 可幫手接返學校呢???????

你可以嘗試打去校務處 及 去學校網站找校車服務問一下褓姆車司機查詢有關事宜吧!http://www.stpaulchurchkg.edu.hk/index_d.htm

原帖由 小豆豬 於 11/3/2009 14:13 發表
我小朋友住荃灣, 唔知有沒有校車 or 褓姆車 可幫手接返學校呢???????

回覆 # 的文章

I lived in Tsuen Wan too but my son will study SKH, anyone would share a
保母車?

My son also will study in SKH, I lived in KLN West, I want to share the school bus.
As I just called James Wong, he said need to have at least 4 student from Kowloon to SKH/SPC.

原帖由 3bchiu 於 09-3-26 21:20 發表
I lived in Tsuen Wan too but my son will study SKH, anyone would share a
保母車?

are ur son in PM class?

原帖由 3bchiu 於 09-3-26 21:20 發表
保母車?

我住MONGKOK, 都係煩緊校車既問題呀

我哋住深井架, 明天去面試, 原來荃灣都有讀SPC嘅小朋友, 咁你哋係咪坐褓母車返學, 要幾點上車呀??

原帖由 bb-blue 於 09-7-13 17:43 發表
我住MONGKOK, 都係煩緊校車既問題呀