用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 仔女經 - Part 31 之 ”擇到好日子開新舖,今日好人齊呀 ...
樓主: 2bzmummy
go

仔女經 - Part 31 之 ”擇到好日子開新舖,今日好人齊呀” [複製鏈接]

原帖由 alicetong 於 09-3-6 12:13 發表
太后,
明明係長老幫您講架

格格係 江青0 黎 http://d.yimg.com/mu/image/c877e2341bdd844c

《 我甚麼都不知道..》

格格又抽我後腳 。。。。 :;pppp: :;pppp: :;pppp:

原帖由 正46 於 09-3-6 12:34 發表
長老,

就好以舊年都青島一樣..
"先生, 要唔要人陪呀?", 仲要係晨早0個隻喎.....

呢d morning call 十幾年前已經有架, 您唔係咁out, 不過想問您唔係同46嫂一間房咩 佢無奶油唔查清楚先call 喎

原帖由 alicetong 於 09-3-6 12:31 發表
太后
您比d咁0既野格格睇...
有咩魚絲呀 ....

格格

茅野呀,分享咋

原帖由 正46 於 09-3-6 12:34 發表
長老,

就好以舊年都青島一樣..
"先生, 要唔要人陪呀?", 仲要係晨早0個隻喎.....

呢個 K 士,近年已經少左咯,不過我地夾過,最好既答案會係,今晚已經有人早過你,唔該聽晚請早 !(實情係,聽晚已經返左屋企)

原帖由 bettylam 於 09-3-6 12:57 發表
HIHI!ALL:

新人報到...

未追版,好彩尋晚趕得切係2b關門前鬆人...

祝有對結婚週年紀念日的夫妻恩恩愛愛,深情長久.

靜靜地shu~我早幾日3月3月結婚19週年,食到捧住個肚..
午餐趙緊一個好大的日本富士果的be ...

Dear Betty

借 D 意提我地呀,咁今晚同您(仲有有人)坎杯呀

咁三月三有無撐檯腳 jack ....

原帖由 布甸仔媽媽 於 09-3-6 13:21 發表

呢d morning call 十幾年前已經有架, 您唔係咁out, 不過想問您唔係同46嫂一間房咩 佢無奶油唔查清楚先call 喎

長老

我以前都有收過呢 D 電話呀 有殺錯無放過

原帖由 2bzmummy 於 09-3-6 13:28 發表

Dear Betty

借 D 意提我地呀,咁今晚同您(仲有有人)坎杯呀

咁三月三有無撐檯腳 jack ....

Betty,

預埋阿長老拉您cheers

2b

您又睇漏眼...........betty 有講早幾日食到捧住個肚呀

原帖由 2bzmummy 於 09-3-6 13:30 發表

長老

我以前都有收過呢 D 電話呀 有殺錯無放過

2b

係咪住單人房先會有殺錯無放過呢

原帖由 布甸仔媽媽 於 09-3-6 13:39 發表

Betty,

預埋阿長老拉您cheers

2b

您又睇漏眼...........betty 有講早幾日食到捧住個肚呀

長老

有講過 19 週年咩 ? 我暈啦

原帖由 布甸仔媽媽 於 09-3-6 13:43 發表

2b

係咪住單人房先會有殺錯無放過呢

長老

咁我去得都梗係單人房啦

原帖由 2bzmummy 於 09-3-6 13:53 發表

長老

有講過 19 週年咩 ? 我暈啦

2b

quoted

靜靜地shu~我早幾日3月3月結婚19週年,食到捧住個肚..

unquoted

bb,

個女係你地教出0黎0既, 性格唔似你就係似你老公,
如果唔係就一定你地種慣佢!

原帖由 bettylam 於 09-3-6 13:06 發表
dear 2b:

真係知我者莫若你啊!

呀女的行動真係好難頂,欠佢一元幾毫都追你九條街,屋企乜家頭細務就成日係樹咋傻扮懵,之前安排佢洗碗,成日一路洗一路依依哦哦話好污穢同油膩,食果時都笑到見牙吾見眼..

好啦!細佬洗 ...
[img align=right]http://xs511.xs.to/xs511/07021/dance009d23t.gif[/img]

長老,

咁先覺得怪, 唔通青島落後廣東十幾年?

原帖由 布甸仔媽媽 於 09-3-6 13:21 發表

[img align=right]http://xs511.xs.to/xs511/07021/dance009d23t.gif[/img]

太后,

0個陣已經天光啦, 除非佢唔夠 quota 0者?

原帖由 2bzmummy 於 09-3-6 13:25 發表

呢個 K 士,近年已經少左咯,不過我地夾過,最好既答案會係,今晚已經有人早過你,唔該聽晚請早 !(實情係,聽晚已經返左屋企) ...

原帖由 bettylam 於 09-3-6 13:06 發表
dear 2b:

真係知我者莫若你啊!

呀女的行動真係好難頂,欠佢一元幾毫都追你九條街,屋企乜家頭細務就成日係樹咋傻扮懵,之前安排佢洗碗,成日一路洗一路依依哦哦話好污穢同油膩,食果時都笑到見牙吾見眼..

好啦!細佬洗 ...

Dear Betty

我會咁諗,其實係咪一向阿女成績都幾好,所以您地就慣左佢呀

太后
究竟搵唔搵到  呀..  

原帖由 2bzmummy 於 09-3-6 13:20 發表

格格又抽我後腳 。。。。 :;pppp: :;pppp: :;pppp:

原帖由 布甸仔媽媽 於 09-3-6 14:04 發表

2b

quoted

unquoted

長老

呢個 post 係今日架,您唔係講早幾日 Betty 有上黎講過咩 ?

太后

原帖由 2bzmummy 於 09-3-6 13:22 發表

格格

茅野呀,分享咋

太后,

咁你帶0左幾多件小太監去呀?

原帖由 2bzmummy 於 09-3-6 13:54 發表

長老

咁我去得都梗係單人房啦

原帖由 正46 於 09-3-6 14:46 發表
太后,

0個陣已經天光啦, 除非佢唔夠 quota 0者?

可能想執多兩劑掛 ....
‹ 上一主題|下一主題