用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 仔女經 - Part 31 之 ”擇到好日子開新舖,今日好人齊呀 ...
樓主: 2bzmummy
go

仔女經 - Part 31 之 ”擇到好日子開新舖,今日好人齊呀”

醒目開學勳章

HI!ALL:

嘩!的平價雲吞麵好似落左嗎啡咁,成日都好鬼想食...

食完外賣11元大大粒雲吞的betty上

原帖由 正46 於 09-3-9 12:15 發表
格格,

點解我見唔到你0既....
你兩座山0既領悟力都好高喎!

格格本身都唔係漢人,睇番片肯定 no problem

大家午安,

2b,

身體要緊呀, 我都認為您要開始小心飲食, 如果可以o既話, 叫細B 或者HB 每晚陪您去散下步啦, 對您身體有益架

原帖由 2bzmummy 於 09-3-9 08:40 發表
大家早晨呀

要開始小心控制飲食 !

原帖由 vivi_vivi 於 09-3-9 13:55 發表
大家午安,

2b,

身體要緊呀, 我都認為您要開始小心飲食, 如果可以o既話, 叫細B 或者HB 每晚陪您去散下步啦, 對您身體有益架

vivi

我覺得運動會係我致死原因囉

原帖由 2bzmummy 於 09-3-9 13:56 發表

vivi

2b

唔運動係屋企都有好多可以舒展筋骨架, 不過就要您自己去發掘喎

原帖由 布甸仔媽媽 於 09-3-9 14:08 發表

2b

唔運動係屋企都有好多可以舒展筋骨架, 不過就要您自己去發掘喎

長老

您覺得我係屋企可以做 D 乜呢 ?

原帖由 2bzmummy 於 09-3-9 14:09 發表

長老

您覺得我係屋企可以做 D 乜呢 ?

2b

都話要您自己去發掘囉 不過我可以提議您做日本前首相........左滕或者右滕都不錯架

原帖由 布甸仔媽媽 於 09-3-9 14:23 發表

2b

都話要您自己去發掘囉 不過我可以提議您做日本前首相........左滕或者右滕都不錯架

長老

屋頭騰到屋尾呀 。。。

我尋晚先同 HB 講,間屋有可能真係幾大,我前日係房哎出黎廳,細 B 係佢既工作間係聽唔到既 .....

太后
係有d野呀 原本巨山話理想係生4件
可惜格格唔達標..只做到一半.
所以未成日幻想 自己生左3/4個仔女囉

原帖由 2bzmummy 於 09-3-9 10:15 發表

格格

有 D 野,小心小心 !

46,
你去左邊棵樹度睇阿差 ,
格格一家係去GH Hollywood喎
仲食埋個龍蝦仔Pizza套餐先返皇宮
其實我都擔心過細山話要走人.. 好彩無咋
唔帶阿妹妹去又做唔出

原帖由 正46 於 09-3-9 12:15 發表
格格,

點解我見唔到你0既....
你兩座山0既領悟力都好高喎!

dear betty
其實d大大粒 雲吞 都好味精架...千其唔好好似
嗎啡咁上左引呀.. 都係小食多滋味囉

原帖由 bettylam 於 09-3-9 13:23 發表
HI!ALL:

所以太后就更加 no 乒乓...
d雞腸...fit fit聲...

原帖由 2bzmummy 於 09-3-9 13:49 發表

格格本身都唔係漢人,睇番片肯定 no problem

原帖由 alicetong 於 09-3-9 15:16 發表
所以太后就更加 no 乒乓...
d雞腸...fit fit聲...

格格

我地朝代不同呀,我係 100% 漢人黎架

2b,

您千祈唔好誤會我想您死呀 唉....算啦............

原帖由 2bzmummy 於 09-3-9 13:56 發表

vivi

太后,

"運動致死"好似有D三級喎.......

vivi

[img align=right]http://xs511.xs.to/xs511/07021/dance009d23t.gif[/img]

長老,

有冇買返個 WII 仔玩下呢, 依排新出0左個"宜家"遊戲喎,
可以幫你 Keep Fit.

原帖由 布甸仔媽媽 於 09-3-9 14:08 發表

2b

[img align=right]http://xs511.xs.to/xs511/07021/dance009d23t.gif[/img]

BB,

唔好成日貪大啦, 冇益0架........

原帖由 bettylam 於 09-3-9 13:23 發表
HI!ALL:

格格,

我都係喎, 講開又好似見到有個靚媽咪拖住3/4座山喎...

原帖由 alicetong 於 09-3-9 15:11 發表
46,
你去左邊棵樹度睇阿差 ,
格格一家係去GH Hollywood喎
仲食埋個龍蝦仔Pizza套餐先返皇宮
其實我都擔心過細山話要走人.. 好彩無咋
唔帶阿妹妹去又做唔出

...

太后,

你係未代普灄, 0岩晒去油膩....

原帖由 2bzmummy 於 09-3-9 15:28 發表

格格

我地朝代不同呀,我係 100% 漢人黎架

原帖由 正46 於 09-3-9 18:44 發表
太后,

"運動致死"好似有D三級喎.......

弊在我講既係因無運動致死呢