用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 仔女經 - Part 31 之 ”擇到好日子開新舖,今日好人齊呀 ...
樓主: 2bzmummy
go

仔女經 - Part 31 之 ”擇到好日子開新舖,今日好人齊呀” [複製鏈接]

日子幾好呀, 兩個黃雨.....

原帖由 2bzmummy 於 09-3-6 16:22 發表
間新舖開錯左名添
[img align=right]http://xs511.xs.to/xs511/07021/dance009d23t.gif[/img]

今晚好多野食呀, 飽飽

原帖由 smum 於 09-3-6 23:21 發表
今晚好多野食呀, 飽飽

smum

咁快返到屋企喇,我都沖好涼等包青天開場咯 anyway 今晚大家都盡興,期待下一次 。。。

太后
好了麼  ...睡目前的格格

太后,
下次唔敢啦...
請多多包涵

原帖由 2bzmummy 於 09-3-6 17:28 發表

格格

咁有乜野發現呀,您今日咁特別,肯定有 D 過人之處既

2b,

睇嚟您鳳體應該無恙, 唔出聲o既2b 真係好驚驚 唔好咁夜瞓喇.

原帖由 2bzmummy 於 09-3-6 23:32 發表

smum

咁快返到屋企喇,我都沖好涼等包青天開場咯 anyway 今晚大家都盡興,期待下一次 。。。

醒目開學勳章

我早幾年19歲添呀...
>>>比格格笑死,呢個真係吾洗講都有人信.....格格keep得好好好是正

如果我係大山哥真發達囉

醒目開學勳章

dear 2b&布甸媽:

好好好多謝你地為我呢個閒人出左貢多post .

其實係我寫左手腦吾並用,引致你地誤會呀!

早幾日,即係3月3,我地去左就近的爺爺閣,叫左一個德國咸豬手 ,一個羊扒,加一個鴛鴦扒,係三人行,因為呀女睡目,學下格格文雅雅

Betty,

難得您相公同公子咁有心思同您慶祝, 真係羨慕水人喇

原帖由 bettylam 於 09-3-7 00:29 發表

早幾日,即係3月3,我地去左就近的爺爺閣,叫左一個德國咸豬手 ,一個羊扒,加一 ...

醒目開學勳章

dear vivi_vivi:
Betty,

難得您相公同公子咁有心思同您慶祝, 真係羨慕水人喇 >>>其實吾洗係乜特別日子,一家人開開心心,日日都係開心日...

想當年,相公成日都吾記得,有一年,佢返到屋企笑住咁同我講,嘻嘻!我今日用打字機打日期,一路打一路覺得呢個日子3月3日,點解好似好熟咁ai~猛然想起,放工走去買左扎好似菜的花比我....

Betty,

我連似爛菜o既花都無收過, 所以您相公已經好有情趣架喇

原帖由 bettylam 於 09-3-7 00:54 發表
Betty,

難得您相公同公子咁有心思同您慶祝, 真係羨慕水人喇 >>>其實吾洗係乜特別日子,一家人開開心心,日日都係開心日...

想當年,相公成日都吾記得,有一年,佢返到屋企笑住咁同 ...

是日開鋪

晨咁早格格同大家打過招呼先:loveliness:   
annie您好
山頂0既朋友您好
神彩飛揚0既vivi您好
走兩場0既俏betty您好

dear betty
大家咁說話  
多謝您咁贊賞我
3號眼鼻無揀錯
頭髮直落都變左曲  
大山更發達
因為佢似佢阿媽..
溝一溝確係唔差,

原帖由 bettylam 於 09-3-7 00:22 發表
我早幾年19歲添呀...
>>>比格格笑死,呢個真係吾洗講都有人信.....格格keep得好好好是正

如果我係大山哥真發達囉

alice

早晨好   原來今日我同您都做勤力員工

betty
鴛鴦 加靚花
真係羨慕水人啦......偉哥確係有心兼有情趣囉

原帖由 bettylam 於 09-3-7 00:29 發表

早幾日,即係3月3,我地去左就近的爺爺閣,叫左一個德國咸豬手 ,一個羊扒,加一 ...

annie
早晨好

格格唔駛上班呀,正準備整裝帶細山學野,
知您今日要返工麻 出面天氣冷嗎
出發了

希望太后尋晚唔好再同包公食宵夜啦

原帖由 布甸仔媽媽 於 09-3-7 08:58 發表
alice

早晨好   原來今日我同您都做勤力員工

早晨呀,咁多位姊妹,多謝關心,尋晚黎左一輪上吐下瀉 挨係梳化到睇埋包青天咪上床囉,不過肚仔都係攪攪痛,呢個時候梗係要阿顏先生既花花油出動,終於迷迷糊咁 可能太累掛

今朝細 B 返左學校,得我一個人係屋企,HB 交帶落 PCCx 既人會上門搞個寬頻,但係我肚仔都係有 D 唔自在,所以我都係唔食早早住咯

原帖由 vivi_vivi 於 09-3-6 23:58 發表
2b,

睇嚟您鳳體應該無恙, 唔出聲o既2b 真係好驚驚 唔好咁夜瞓喇.

vivi

俾您地見到我真面目添 :;pppp: :;pppp:

原帖由 alicetong 於 09-3-7 09:05 發表
annie
早晨好

格格唔駛上班呀,正準備整裝帶細山學野,
知您今日要返工麻 出面天氣冷嗎
出發了

希望太后尋晚唔好再同包公食宵夜啦

...

alice

您真有心嘅嘖

出面都幾大風幾寒架 您同細山都要添衣保重

我諗2b齋望住包公已經滿足, 唔使食宵夜lu~~~

原帖由 bettylam 於 09-3-7 00:54 發表
Betty,

想當年,相公成日都吾記得,有一年,佢返到屋企笑住咁同 ...

嘩,Betty 呢 D 唔覺意晒一晒真係羡慕水人喎
‹ 上一主題|下一主題