用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 仔女經 - Part 31 之 ”擇到好日子開新舖,今日好人齊呀 ...
樓主: 2bzmummy
go

仔女經 - Part 31 之 ”擇到好日子開新舖,今日好人齊呀”

原帖由 alicetong 於 09-3-6 14:47 發表
太后
究竟搵唔搵到http://d.yimg.com/mv/image/7247998363746a1c  呀..  

格格

又挖人瘡疤 ?

原帖由 alicetong 於 09-3-6 14:48 發表
太后

格格

每個人睇每件事都有不同得著,如果您見到既係咁 .....

原帖由 正46 於 09-3-6 14:48 發表
太后,

咁你帶0左幾多件小太監去呀?

我係;千山我獨行 ..............

bb,

我都係早幾年結婚19週年紀念..........

原帖由 bettylam 於 09-3-6 12:57 發表
HIHI!ALL:

新人報到...

未追版,好彩尋晚趕得切係2b關門前鬆人...

祝有對結婚週年紀念日的夫妻恩恩愛愛,深情長久.

靜靜地shu~我早幾日3月3月結婚19週年,食到捧住個肚..
午餐趙緊一個好大的日本富士果的be ...
[img align=right]http://xs511.xs.to/xs511/07021/dance009d23t.gif[/img]

原帖由 正46 於 09-3-6 14:52 發表
bb,

咁岩既 ?

太后,

其實 BB 同我地講反話咋, 即係佢個女有性格.

原帖由 2bzmummy 於 09-3-6 14:46 發表

Dear Betty

我會咁諗,其實係咪一向阿女成績都幾好,所以您地就慣左佢呀
[img align=right]http://xs511.xs.to/xs511/07021/dance009d23t.gif[/img]

我早幾年19歲添呀...

原帖由 正46 於 09-3-6 14:52 發表
bb,

原帖由 2bzmummy 於 09-3-6 14:50 發表

格格

又挖人瘡疤 ?

原帖由 2bzmummy 於 09-3-6 14:48 發表

長老

呢個 post 係今日架,您唔係講早幾日 Betty 有上黎講過咩 ?

2b

我同您應該無溝通問題喎, 點解您會咁諗

原帖由 布甸仔媽媽 於 09-3-6 15:01 發表

2b

我同您應該無溝通問題喎, 點解您會咁諗

長老

我淨係今日先知道 Betty Mar 3 週年紀念嘛

大家好.........................好日子............
凡事都有定期 、 天下萬務都有定時 . 生有時 、 死有時 .

原帖由 2bzmummy 於 09-3-6 15:07 發表

長老

我淨係今日先知道 Betty Mar 3 週年紀念嘛

2b

唔使 , 我同您同時間, 同一個post先知, 不過我留心睇每隻字

原帖由 sorlo 於 09-3-6 15:07 發表
大家好.........................好日子............

sorlo 好好過日子

太后,

你失憶0拿, 我同你一個朝代0架, 重扶你上龍床添!

原帖由 2bzmummy 於 09-3-6 14:53 發表

咁岩既 ?

soso,

你變0左阿B呀, "日日係好日........."

原帖由 sorlo 於 09-3-6 15:07 發表

原帖由 布甸仔媽媽 於 09-3-6 15:22 發表

2b

唔使 , 我同您同時間, 同一個post先知, 不過我留心睇每隻字

長老

我都有睇到架,不過您誤導我以為之前 Betty 有講過囉

原帖由 正46 於 09-3-6 15:28 發表
太后,

你失憶0拿, 我同你一個朝代0架, 重扶你上龍床添!

您似失憶多 D 喎,我話早幾年,您應該係早十年喎

失敗 !

間新舖開錯左名添

嚇得我即刻去睇下間鋪名

原帖由 2bzmummy 於 09-3-6 16:22 發表
間新舖開錯左名添

原帖由 alicetong 於 09-3-6 16:53 發表
嚇得我即刻去睇下間鋪名

格格

咁有乜野發現呀,您今日咁特別,肯定有 D 過人之處既