用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 初中教育 不知所為的文具店
go

不知所為的文具店 [複製鏈接]

小兒放學順路於天光道一間文具店購買改錯帶,用後發覺不能向前捲,本想叫小兒明天帶返去同老板講,但佢又驚,所以我便叫佢如經過便張咭片等我先致電說明原因才到舖頭,後來在電話中感覺到他在遊花園,諸多籍口,最後便特登搭車落去,結果佢話要sent番廠喎!攪唔攪笑(當然係execuse),一星期後,我再致電,佢話廠話無野喎!正一不負責任的商店。只想申一下及等多d人知道這間
不負責任的舖頭!
   0    0    0    0

醒目開學勳章

hi,

咁最終佢有冇換俾你??

yuk hei mum

原帖由 daisykkqq 於 09-3-5 12:59 發表
小兒放學順路於天光道一間文具店購買改錯帶,用後發覺不能向前捲,本想叫小兒明天帶返去同老板講,但佢又驚,所以我便叫佢如經過便張咭片等我先致電說明原因才到舖頭,後來在電話中感覺到他在遊花園,諸多籍口,最後便特登搭車落 ...

原帖由 daisykkqq 於 09-3-5 12:59 發表
小兒放學順路於天光道一間文具店購買改錯帶,用後發覺不能向前捲,本想叫小兒明天帶返去同老板講,但佢又驚,所以我便叫佢如經過便張咭片等我先致電說明原因才到舖頭,後來在電話中感覺到他在遊花園,諸多籍口,最後便特登搭車落 ...

有冇搞錯呀~~點做生意嫁佢~~!!!!

個間咁舖頭,梗係無啦:;pppp: ,其實我搭車落去車費仲貴過盒改錯帶,只不過佢好衰 同取回公道!無理由比錢買野要買件壞貨!

佢係土瓜灣天光道斜路,上面全部都是中學同小學,做學生同街坊生意都咁差,所以上來講下等多d人知道!

原帖由 tinetinew 於 09-3-5 13:09 發表
hi,

咁最終佢有冇換俾你??

yuk hei mum

不知所為的 天光道斜路文具店 ,等多d人知囉!

原帖由 ggary 於 09-3-5 18:00 發表

冇搞錯呀~~點做生意嫁佢~~!!!!

我都遇過呢D衰老闆,又係文具店,屯門良景區
[size=large]大家好,我叫D 打 !!  唯一偶像是 ANITA MUI 梅艷芳!! :wave:  :wave:.[size=medium]計起都有20年啦.
‹ 上一主題|下一主題