用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 九龍禮賢學校 09/10 禮賢K1入黎啦!
樓主: HoManYu
go

09/10 禮賢K1入黎啦! [複製鏈接]

下午班既同學仔, 有冇人可以轉到上午班呀?

原帖由 wendy_y 於 09-3-18 11:19 發表
下午班既同學仔, 有冇人可以轉到上午班呀?

我諗冇咁快通知,起碼要等到第二次註冊(5月8號)啦!因為要交1,書簿什費2,自動轉賬受權書3,校巴回條.
到時先可能會西走啲冇心係到讀既,學校先會有所行動....
記得4月25日學校金禧博覽會呀!....(到時都要提提我)

原帖由 HoManYu 於 09-3-19 00:53 發表

我諗冇咁快通知,起碼要等到第二次註冊(5月8號)啦!因為要交1,書簿什費2,自動轉賬受權書3,校巴回條.
記得4月25日學校金禧博覽會呀!....(到時都要提提我) ...

係呀..4月25日, 你係咪都會去?

Sorry 呀, 咁遲先至覆,
Sheryl 係06年出世, 係細B黎ga!!

原帖由 HoManYu 於 09-3-13 00:02 發表

歡迎THOMBB,而家am同pm人數都參唔多la....
咁Sheryl係05年定係06年出世呀?

~09'9月決定讀禮賢K1既小朋友大招募~
自我介紹:
小朋友名          出生月份       am/pm
昊昊(ho ho).......06年02月..........am
yin....................06年01月..........am
Clement............06年06月......... am
Forrest.............06年08月..........am
Evan.................06年04月..........am
Jones................06年08月..........pm
yeungyeung......05年12月..........pm
LaamLaam........06年02月..........pm
Sheryl...............06年12月..........pm

原帖由 wendy_y 於 09-3-19 17:52 發表

係呀..4月25日, 你係咪都會去?

一家三口都黎,到時見....
點相認好呢?

My daughter:  Chan Hoi Ching, DOB: May 2006.  PM  class.   Very likely to join you all for k1 09/10.
ibaamyng

原帖由 ibaamyng 於 09-3-23 12:51 發表
My daughter:  Chan Hoi Ching, DOB: May 2006.  PM  class.   Very likely to join you all for k1 09/10.

HI~歡迎

自我介紹:
小朋友名          出生月份       am/pm
昊昊(ho ho).......06年02月..........am
yin....................06年01月..........am
Clement............06年06月......... am
Forrest.............06年08月..........am
Evan.................06年04月..........am
Jones................06年08月..........pm
yeungyeung......05年12月..........pm
LaamLaam........06年02月..........pm
Sheryl...............06年12月..........pm
Hoi Ching..........06年05月..........pm

"金禧博覽會"咩黎架!???
原帖由 HoManYu 於 09-3-19 00:53 發表

記得4月25日學校金禧博覽會呀!....(到時都要提提我) ...

原帖由 ahschan 於 09-3-23 17:02 發表
"金禧博覽會"咩黎架!???  

第一次註冊(交留位)時,有張"粉紅色紙仔"(連同收條及申請學卷form)一齊ga....你摷下!上面寫住~
親愛的家長:
  歡迎加入禮賢大家庭.......謹訂於2009年4月25日上午10:00至4:00為我校"金禧博覽會",屆時將有學校歷史展品,各科目之課程展覽及文娛表演.誠邀.......到來....

HoManYu & All Mummy,

我都會一家三口去, 到時大家可以相認,早d認識下

我點左老公去俾錢, 自己冇睇番d info, 真係唔好意思....
大家安排放棄其他學位未呀? 我就今個月會做啦!!! 真係下定決心啦!!!
原帖由 HoManYu 於 09-3-23 23:14 發表

第一次註冊(交留位)時,有張"粉紅色紙仔"(連同收條及申請學卷form)一齊ga....你摷下!上面寫住~
親愛的家長:
  歡迎加入禮賢大家庭.......謹訂於2009年4月25日上午10:00至4:00為我校"金禧博覽會",屆時將有學校歷史展 ...

原帖由 ahschan 於 09-3-24 09:36 發表
我點左老公去俾錢, 自己冇睇番d info, 真係唔好意思....
大家安排放棄其他學位未呀? 我就今個月會做啦!!! 真係下定決心啦!!!

宣道未有結果前巳決家左la......

原帖由 wendy_y 於 09-3-24 02:29 發表
HoManYu & All Mummy,

我都會一家三口去, 到時大家可以相認,早d認識下

wendy_y,你有冇小朋友張大頭相呀?

係噃, 差啲忘記左, 多謝提醒, 希望到時可以同老公一齊去, 咁就又機會同大家見過面先.

原帖由 HoManYu 於 09-3-23 23:14 發表

親愛的家長:
  歡迎加入禮賢大家庭.......謹訂於2009年4月25日上午10:00至4:00為我校"金禧博覽會",屆時將有學校歷史展 ...

hi, 你地好, 我係梓楹, 2006-05, am class, 多多指教!

benalg---你係唔係彥章呀, 梓楹又有機會同你做同學,heheheh

係呀, 我係彥彰媽咪.
我都記得好似佢有個同學仔考到禮賢, 而家知道係梓楹, 又可以再做同學仔囉.

原帖由 josie060519 於 09-3-26 18:39 發表
benalg---你係唔係彥章呀, 梓楹又有機會同你做同學,heheheh

自我介紹:
梓楹..................06年05月......... am

Hoi Ching..........06年05月..........pm

‹ 上一主題|下一主題