用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 幼校討論 想揾保母車, 由順利紀律部隊宿舍-St Cat
go

想揾保母車, 由順利紀律部隊宿舍-St Cat [複製鏈接]

想揾保母車, 由順利紀律部隊宿舍-St Cat

想揾保母車, 由順利紀律部隊宿舍-St Cat (羅福道), 有否好介紹? Thanks!!

如有請把資料PM or E-mail ([email protected])比我啦, 唔該晒!
   0    0    0    0

幫吓手啦!

st.cat應該有好多校車線提供.為何仍找保母車??

學校話順利嗰边無校車到, 最近要去觀塘上車. 依家亞仔讀緊K3, 坐緊將軍澳校車, 但想4月搬, 又無校車返學,學校話唔會介紹, 要自己揾保母車, 勁急!  

你試吓問依家架校車有冇好介紹.晏少少又我幫你問吓D校車姨姨‧4月先搬有時間

吾好意思‧我今曰問果姨姨吾入羅福道、

唔該晒!

你係咪都係住宿舍呀? 多謝您! 我噚日專登攞半日假去學校門口等啲保母車接放學, 問到有2間, 不過相差$400- ($700 & $1100). 我亞仔返A.M.班, 唔知揀邊架好?

KathieCHIU

我都係住順利宿舍, 囡囡9月可能會返st cat (未決定, 都係因無校車問題), 我都好想知有關保母車的資料, 可否pm資料給我.  Many thanks
‹ 上一主題|下一主題