用戶登入
用戶名稱:
密      碼:
搜索
教育王國 討論區 國際英文幼稚園 想揾保母車, 由順利紀律部隊宿舍-St Cat
go

想揾保母車, 由順利紀律部隊宿舍-St Cat [複製鏈接]

想揾保母車, 由順利紀律部隊宿舍-St Cat (羅福道), 有否好介紹? Thanks!!
   0    0    0    0

想揾保母車, 由順利紀律部隊宿舍-St Cat

想揾保母車, 由順利紀律部隊宿舍-St Cat (羅福道), 有否好介紹? Thanks!!

如有請把資料PM or E-mail ([email protected])比我啦, 唔該晒!

學校話順利嗰边無校車到, 最近要去觀塘上車. 依家亞仔讀緊K3, 坐緊將軍澳校車, 但想4月搬, 又無校車返學,學校話唔會介紹, 要自己揾保母車, 勁急!  

My friend said that some school bus is combine with KV student, you can asked for the driver of the KV school bus at Shun Lee DQ in morning.
原帖由 KathieCHIU 於 09-3-8 01:17 發表
學校話順利嗰边無校車到, 最近要去觀塘上車. 依家亞仔讀緊K3, 坐緊將軍澳校車, 但想4月搬, 又無校車返學,學校話唔會介紹, 要自己揾保母車, 勁急!   ...

唔該晒!

你係咪都係住宿舍呀? 多謝您! 我噚日專登攞半日假去學校門口等啲保母車接放學, 問到有2間, 不過相差$400- ($700 & $1100). 我亞仔返A.M.班, 唔知揀邊架好?

我係住德福宿舍,不過我識一個師姐個仔讀根德園,又住喺順利宿舍。你可以了解吓兩架車嘅路線同車程嚟取捨,仲有考慮埋安全問題。
原帖由 KathieCHIU 於 09-3-11 00:19 發表
唔該晒!

你係咪都係住宿舍呀? 多謝您! 我噚日專登攞半日假去學校門口等啲保母車接放學, 問到有2間, 不過相差$400- ($700 & $1100). 我亞仔返A.M.班, 唔知揀邊架好? ...
‹ 上一主題|下一主題